Д-р Василев от "Откраднат живот" разтърси с лично признание за дъщеря си... СНИМКИ

Д-р Василев от "Откраднат живот" разтърси с лично признание за дъщеря си... СНИМКИ

Алекс Алексиев, когото гледаме всяка делнична вечер като д-р Василев в хитовата медицинска поредица "Откраднат живот", направи шокиращо лично признание, което разтърси последователите му в социалните мрежи.

Оказа се, че чаровният актьор е имал доста сложни отношения с по-голямата си дъщеря Ая, която е родена в Англия. Причината за тежкия период между двамата бил свръхнатоварения работен график на Алексиев, който малко след появата на момиченцето на бял свят, почти не я е виждал.

Потрес! Алек Алексиев заби кроше на колегата си от "Откраднат живот"! СНИМКА

"Снимахме сериал и паралелно с това филма "Възвишение". Дълго време бях и в командировки. Близо 12 месеца ме нямаше вкъщи, прибирах се за кратко", споделя популярният актьор, на когото му отнело доста врем, докато отново намери път към детето си.

"Откраднат живот" подлуди варненци СНИМКИ

Всеки път, когато опитвал да гушне момиченцето си, то се разпищявало и търсело само майка си Яна Титова, пише "Уикенд".

Постепенно обаче, Алексиев започнал да обръща повече внимание на дъщеря си, да излиза на разходки с нея и да цени всеки момент, който прекарват заедно. Така успели да се сближат и сега 5-годишната Ая обожава баща си.

В момента обаче, сякаш съдбата си играе с Алекс Алексиев, защото му предлага същата ситуация, само че спрямо по-малката му дъщеричка, която се роди преди 6 месеца. Актьорът отново е в епицентъра на натовареното си ежедневие и да видим дали този път си е взел поука.

Синът на Стоян Алексиев пак отложи сватбата

Откакто се снима в сериала "Откраднат живот", Алексиев прекарва повече време в България, а героят му д-р Александър Василев веднага го привлича с тежката си съдба и сложен характер.

За да влезе успешно в образа му, актьорът дори присъства на няколко сложни операции в Александровска болница.

Да не забравяме също, че Алекс Алексиев лично присъства и на раждането на дъщеря си Ая, където умело асистира на акушерките и помага на жена си с напъните. След което пък собственоръчно прерязва пъпната връв на бебето./show.blitz.bg

Коментирай