"Откраднат живот“ подлуди варненци! СНИМКИ

"Откраднат живот“ подлуди варненци! СНИМКИ

Снимките на хитовата медицинска поредица "Откраднат живот" се пренесоха във Варна, а това, което се случи още през първия снимачен ден, накара целия екип да се вцепени.

Стотици варненци се стекоха, за да видят, чуят и снимат екранните си любимци, а за екипа на продукцията стана невъзможно да контролира народната любов.

Потрес! Алек Алексиев заби кроше на колегата си от "Откраднат живот"! СНИМКА

"Вчера снимахме на улицата във Варна. Дойдоха служители от мебелен магазин с фотьойли, на които актьорите се разписваха. Дойдоха и хора, които се разплакаха като ги видяха. Наистина това е нещо, заради което има смисъл всичко това, което правим", категоричен е режисьорът Евтим Милошев.

Ето коя актриса от "Откраднат живот" се разведе!

Оказа се, че в морската ни столица се снимат ключови сцени от финалните епизоди на осми сезон на сериала. В близост до мореот д-р Василев (Алек Алексиев,б.а) и неговата майка Евгения (Мария Каварджикова, б.а.) посещават някои от любимите му места от детството с надеждата нейното състояние да се подобри.

"Мисля, че и за зрителите ще бъде интересно да наблюдават няколко епизода, които се развиват извън болницата и локациите, на които са свикнали. Някак си – нещо ново се случва и е много вълнуващо", сподели Алек Алексиев.

Заляха звезда от "Откраднат живот" с три вида кръв на улицата.. ВИДЕО

"При всички случаи ще има развръзка на осмия сезон. Зрителите ще видят един истински драматичен финал – именно тук край морето, което дава една съвсем друго усещане.

И разбира се, ще има много завръзки занапред, защото историята продължава, защото историята е много вълнуваща, защото зрителите ни обичат, което е най-важното", добави още за предстоящото и Евтим Милошев.

Шок! Марта Вачкова тръгна с охрана заради... СНИМКА

Припомняме, че миналата седмица на вторите годишни награди "NOVA подкрепя българските филми" зрителите отново избраха за свой най-любим сериал "Откраднат живот: Анатомия на гнева"./show.blitz.bg

Коментирай