Д-р Енчев призна, че си е оперирал... СНИМКА

Д-р Енчев призна, че си е оперирал... СНИМКА

И д-р Енчев може да влезе в ролята на пациент, особено ако е преценил, че има какво да си коригира, за да изглежда по-добре. Това призна в скорошно тв интервю самият той.

Откровеността на популярния доктор смая последователите му в социалните мрежи, които побързаха да изкоментират, че не всеки, особено лекар, признава, че си е правил корекции, а вместо това набляга на това кои звездни пациенти разчитат на него.

Теди Велинова призна, че с д-р Енчев са се... СНИМКИ

Оказа се, че хирургът си е правил операция на носа, както и две липосукции - на корема и на брадичката. Освен това имал и "малко ботокс и хиалурон", тъй като отдавна счита, че пластичните операции при мъжете са нещо нормално. Все повече представители на мъжкия пол търсят неговите услуги, особено след пандемията.

Теди Велинова с мераци да се върне при д-р Енчев!

Енчев предупреди и за бум при мъжете с големи гърди вследствие на употребата на хормони. Последната операция, която Енчев е извършвал на мъж, била именно - за намаляване на мъжки гърди./show.blitz.bg
 

Коментирай

Checi

Checi 15.09.2020 12:39

Доко,доко сакам 50 кубика парафин у лангата да къртим невръстни дирници,искам да ми стъпи на цената!

ЕСКАЛИРГАНИО

ЕСКАЛИРГАНИО 15.09.2020 12:46

ЕНЧЕЖ ДА СИ ТУРИ ЦИЦИ И ЧЕ ГО ЛАШКАМ УГЪЗЪ ДОРДЕ МУ ШУРНЕ МЪЗГИЦА ПРЕЗ КОРИГИРНАНИО МУ НОС

Шибек

Шибек 16.09.2020 17:23

Аз помислих, че си е направил операция на ретината през ректума.

Blackthorn

Blackthorn 16.09.2020 17:28

"Оказа се, че хирургът си е правил операция на носа, както и две липосукции - на корема и на брадичката. Освен това имал и "малко ботокс и хиалурон" ... с което хептем е замязал на пе-де-рун-гел :)