Теди Велинова с мераци да се върне при д-р Енчев!

Теди Велинова с мераци да се върне при д-р Енчев!

Теди Велинова още таи надежда да се събере с доктор Ангел Енчев. 

Въпреки че е премахнала всичките си снимки с хирурга, тя все още си мисли, че двамата отново ще бъдат семейство. 

Бившата моделка все още носи годежния си пръстен, който пластичният хирург на звездите й подари преди 7 години в Рим, пише "Уикенд". 

Разделените доктор Енчев и Теди Велинова предизвикаха смут с тази СНИМКА


Теди не се разделя с бижуто дори и когато тренира в залата. На безименния пръст на дясната ръка на Велинова все още грее пръстенът с диамант.


„С Теди Велинова вече не живеем заедно. Ние нямаме брак, не сме се женили, затова и няма да има официален развод. Раздялата е факт ", сподели след края на връзката с любимата си д-р Енчев.

Теди Велинова с емоционално признание за бившия си д-р Енчев

Самата Велинова отказва да коментира раздялата, но според нейни близки Ангел е този, който е взел окончателното решения за край на отношенията им. Двамата са заедно от 2011 г. и имат две деца, малко по-късно хирургът предложи брак на Велинова в Рим, но до сватба така и не се стигна.

Хирургът все още пази всички снимки с бившата си, най-вероятно от уважение или от липса на време за да ги изтрие. Това обаче дава надежда на брюнетката, която си мечтае да стане г-жа Енчева./show.blitz.bg

 

Коментирай

Краси

Краси 16.03.2020 21:07

Тая иска от под вол теле.

Ddd

Ddd 18.03.2020 1:22

ТЕДИ ТРАВЕСТИТА

бобъра

бобъра 30.04.2020 5:12

Na снимките Теди е изклучително грозна. Може да не е фотогенична, не знам никакви подробности, но страничните и зъби са грозен факт

Petrova

Petrova 13.05.2020 22:49

Тази Теди да не е сестра близначка на министърката Ангелакова,като две капки вода са?