Теди Велинова призна, че с д-р Енчев са се... СНИМКИ

Теди Велинова призна, че с д-р Енчев са се... СНИМКИ

Миналата година раздялата на Теди Велинова и д-р Енчев, които бяха сочени за една от най-стабилните двойки в светските среди, се превърна бързо в топ тема в родния шоубизнес. Година по-късно манекенката, която е майка на две деца, проговори за отношенията си с популярния пластичен хирург.

"Разбрали сме се да коментираме всичко, свързано с децата. Д-р Енчев взима много дейно участие в отглеждането на Филип и  София. Много грижовен и заинтересован баща е, пишат домашни заедно с Филип. Откакто са се родили, им говори на гръцки. Намери и учител по гръцки. Всеки петък, събота и неделя Филип или София отиват при баща си в Пловдив, където той живее и им е намерил много занимания.

Тези Велинова се пусна чисто гола от ваната в компанията на... СНИМКИ 18+

Сега Филип ще започва уроци по пиано, има учителка и по английски. Началото на учебната година ще го запишат там и на боен спорт. София е малка, на 3, но ходи на уроци по гръцки и  английски, а от септември ще посещава детската градина в училището на брат си", повдига завесата за личния си свят Теди в скорошно интервю пред "Галерия".

Разделените д-р Енчев и Теди Велинова предизвикаха смут с тази СНИМКА

След раздялата си с д-р Енчев Теди Велинова е по-активна отвсякога и за пореден път потвърждава, че не е от жените, които ще седят по цял ден с носталгия по отминали времена. Напротив! Брюнетката се захвана с доста неочаквана дейност, която е доста далеч от модния подиум - обзавеждане на каравани.

"Занимавам се с това от септември миналата година тогава направихме първа каравана с моя близка, с която съм работила като стилист. Тя е фотограф. През септември ми предложи да работим по обзавеждането на къщи на колела. Признавам си, че тогава за първи път влязох в каравана, въпреки че те са доста модерни сред хората напоследък.

Теди Велинова с емоционално признание за бившия си д-р Енчев

Мисля, че с Велислава Каймаканова, сме единствените в България, които се занимават с подобни дейности. Досега сме направили 10 каравани като повечето са продадени", разкрива детайли от новото си начинание миската./show.blitz.bg

Коментирай

viktor

viktor 25.06.2020 19:14

na taia ustata i prilicha na vacumirana VULVA .............

Stoyan

Stoyan 26.06.2020 22:58

Грозничка е , но за всеки влак си има пътници.

Сотир

Сотир 27.06.2020 9:00

Странни са постъпките на някои хора! С години се учудвах на брака между д-р Енчев и Велинова. Какв ли е била гравитационната сила, която толкова години ги държа като семейство! Раздялата им дойде очаквано. Хубаво е, че създадените от тях деца се образоват добре, за разлика от мамка им!

Хари

Хари 29.06.2020 8:00

Три са грозницитеизмежду популярните каки - Теди Велинова, Маги Желязкова и Деси Тенекеджиева!

ПУЛЬО

ПУЛЬО 07.09.2020 7:20

Доктор ЕНЧЕВ ОБИЧА МЪЖКИТЕ ЛАСКИ И СИ ГО СЛАГА ОТ ЗАД ХАЙДЕ ЧЕСТИТО ДОКТОРЕ