Бременна ли е отново Ева Веселинова? Вижте как изглежда и какво коремче има...СНИМКИ

Бременна ли е отново Ева Веселинова? Вижте как изглежда и какво коремче има...СНИМКИ

Ева Веселинова промени живота си драстично, откакто си тръгна от "На кафе" и най-вече заради раждането на близнаците си. Това обаче, не означава, че не е мислила за още деца. А може и това вече да не е само идея, но и реалност.

Повод за съмнения станаха скорошни кадри, които блондинката качи тези дни в профила си в социалните мрежи, които според мнозина са доста, доста издайнически, по-специално в областта на корема.

Ева Веселинова е като нова, вижте какво тяло показва СНИМКИ

Дали бившата панелистка на Гала отново е бременна, преценете сами, като видите снимките. Тя самата е споделяла във времето, че би се зарадвала много, ако има пълна къща с деца.

Нещо повече - неотдавна Веселинова призна, че е готова да има трето дете, макар и това да означава скоро да не се върне на работа в телевизията.

След появата й с наедрели форми на гостите на модното мероприятие също им направило впечатление подозрителното коремче. Другият вариант, разбира се, е Ева да е наддала с килограмите и без да очаква към момента трето дете. Кое е вярно в случая, не се наемаме да гарантираме, но както се казва - кадрите говорят сами./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай