Бомба! Силвия Петкова и Зоран се разделиха! СНИМКА

Бомба! Силвия Петкова и Зоран се разделиха! СНИМКА

Силвия Петкова и режисьорът Зоран Петровски вече не са двойка! Разделиха се, а новината дойде като гръм от ясно небе за многобройните им фенове.

Каква е причината за съвместното им решение, както става ясно от пост на актрисата в социалните мрежи, не става ясно, но според мнозина - славата и парите, с които Зоран изведнъж се окичи след победата в "Сървайвър", вероятно са променили много неща.

Победителят от "Сървавър" 2022 Зоран: Никога не съм обичал лесния път, скучен е!

"Внимание, внимание, всички мишки на събрание. За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!"

Ето какво призна жената на победителя Зоран след горещия финал в "Сървайвър" СНИМКА

Припомняме, че Силвия и Зоран започват връзка след 10-годишно приятелство. Месец след първата им официална среща, Силвия вече чака дете. Синът им също често присъства в социалните мрежи и двамата споделят весели мигове заедно./show.blitz.bg
 

Коментирай

Нормално

Нормално 05.07.2022 13:55

Силвия се показва като една кокошка. В черешката си пролича тънката и злоба....

..........................

.......................... 05.07.2022 14:39

Тоя още в "Сървайвър" каза, че са били пред раздяла, май защото не изкарвал достатъчно пари или нещо такова. Е, поредното доказателство, че парите не помагат в определени ситуации.

Внимание

Внимание 05.07.2022 16:47

Внимание, Всички Мишки на събрание. Най-големият Мишок ще играе Казачок!

Joan

Joan 05.07.2022 22:02

Слава богу! Най-сетне ще спре да я пробутва във всякакви филми и продукции. Омръзна ни да я гледаме. Навсякъде е набутана, не е кой знае каква актриса.

баба Пенка

баба Пенка 06.07.2022 4:22

Аз пък съм убеден, че" курволяка спирка няма". Независимо от парите.

Красимир

Красимир 06.07.2022 9:54

Голяма веселба пада при тия хора еййй !

Цццц

Цццц 06.07.2022 23:53

Внимание...внимание..всички мишки на събрание...най големия мишок ще яде един пильок...шантава работа ...и двамата не са в ред...даже пожелавала и на другите така...дрън дрън...ние не искаме...нека си е ваша таз простотия...мерси сме