Бомба! Новият водещ на bTV хванат със Славена Вътова във фитнеса! ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Бомба! Новият водещ на bTV хванат със Славена Вътова във фитнеса! ПАПАРАШКИ СНИМКИ

Крепка дружба и доста опасна близост вече се е заформила между новия водещ на вечерното шоу по bTV Николаос Цитиридис и сексапилната моделка Славена Вътова, която доскоро гледахме като жури в риалити формата "България търси талант".

Както стана ясно по-рано тази седмица, Цитиридис бе обявен като новия властелин на вечерния праймтайм в bTV, който като журналист, сценарист и стендъп комик ще се заеме със задачата да внесе забавление и хумор в късния ефир от понеделник.

Новото шоу на bTV остава без балет заради... СНИМКИ

За да се справи с нелеката задача обаче, Николаос явно спортува редовно, за да се поддържа във форма, а наш екип го засече по време на тренировка в столичен фитнес.

Потрес! Слави пуска шпиони в новото вечерно шоу!

Оказа се, че новият водещ вече се е сдушил по спортна линия със звездното лице от същия ефир Славена Вътова. Дългокраката моделка и майка на две деца е известна с дисциплината си да тренира всеки ден, за да поддържа фигурата си.

В кварталния спортен клуб Славена прекара близо час и половина заедно с Николаос, като ту тя го наставляваше на кой уред какво да прави, ту той й помагаше в упражненията. Накрая обаче, когато Цитиридис реши, че тренировката е приключила, Славена го върна от вратата и го накара да направят близо 100 коремни преси заедно./show.blitz.bg

Коментирай

Най-красивата

Най-красивата 26.01.2020 11:30

Вие сериозно ли?Ще паднем от смях!Четвъртито лице,огромна уста,раздалечени очи.Никаква симетрия!Каква.красавица,ако не е п...но клипа с руския боксьор.

Кур1954

Кур1954 27.01.2020 11:24

Отправила поглед към гащите му Славена, се пита: "На какъв размер ще се надена"?

Данчо

Данчо 28.01.2020 8:17

Защо Славена Вътова-много елементарна,с леко поведение което е необяснимо имайки предвид статута и,неадекватно зъбеща се,уж в усмивка,няма поведение на дама

Георгиев

Георгиев 11.02.2020 18:15

Не се уморихте да рекламирате тази неприятна жена. Ако тези писания са от мъже то в дома си имат куруконжули.