Новото шоу на bTV остава без балет заради... СНИМКИ

Новото шоу на bTV остава без балет заради... СНИМКИ

Дългоочакваното ново вечерно шоу на bTV "Шоуто на Николаос Цитиридис" ще направи голям бум в родния тв ефир с нововъведенията си.

Както вече стана ясно то ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч., а чаровният му водещ вече трупа фенска аудитория в социалните мрежи.

Потрес! Слави пуска шпиони в новото вечерно шоу!

Шоуто е вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб и е предложи на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения.

Изненада! Ето кой заема мястото на Слави Трифонов!

А новият водещ Николаос Цитиридис успява да впечатли bTV с разнородните си артистични таланти и умения и истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители.

Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ „Климент Охридски“. Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в bTV, натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др.

Бомба! Ето как ще се казва новото шоу на мястото на Слави!

Любопитна подробност е, че за разлика от "Шоуто на Слави", в "Шоуто на Николаос Цитиридис" няма да има балет, но за сметка на това красивата певица Цвети ще впечатлява гости и зрители и музикално, и визуално.

Освен нея ще има и шестима млади и доста сексапилни музиканти, които ще помагат на новия водещ. Двама китаристи, пианист, барабанист и специалист на духовите инструменти пък, ще се грижат за музиката в предаването.

Ето кой сяда на стола на Слави в bTV!

"Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия.

Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто.

Изненада! Любо Къртицата се стягал да е новият Слави!

Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители”, коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group./show.blitz.bg

Коментирай

чичо от село

чичо от село 24.01.2020 15:10

Ако няма чалгария и вулгаризми , ще го гледам !

1111111

1111111 24.01.2020 18:36

Kakvo e tova krelso , na koeto sedalkata my se e ogunala ? KUDE e estetikata - kakuv interior e tova ? Poglednete se . Pone tova opravete predi da vidim ka4estvata na vode6tija .

ОККК

ОККК 24.01.2020 18:50

интересно кога Иван Петров ще е водещ в национален ефир в Гърция, НИКОГА

hrsavov@abv.bg

[email protected] 24.01.2020 21:21

Така ли нямаше едно българско име поне

НСМ

НСМ 24.01.2020 23:40

Пожелавам успех на новото шоу.

Гоце

Гоце 25.01.2020 7:09

Този хахо много ми прилича на поредния плешив педал.

Ментаки

Ментаки 25.01.2020 8:25

Поредното менте.

хихо

хихо 25.01.2020 9:33

Добър е .Надявам се да не псува на 2-3 изречения

ЗРИТЕЛ

ЗРИТЕЛ 28.01.2020 9:18

МОЛЯ ВИ ,БЕЗ СЛАВЕНА ВЪТОВА!!!!! ТЯ Е ПРИЧИНА МНОГО ХОРА ДА НЕ ГЛЕДАТ ,КОГАТО ТЯ СЕ ПОЯВИ С 2- САНТИМЕТРОВОТО СИ ЧЕЛО,РАЗЧЕКНАТАТА СИ УСТА-Т.Н.-УСМИВКА И ОЧИ НА ПЛАЧЕЩ ФРЕНСКИ БУЛДОГ. КРАКАТА И СА ПРЕКРАСНИ,НО НЕ МИСЛЯ ЧЕ СА НЕОБХОДИМИ НА ШОУТО.

Прокопи

Прокопи 29.01.2020 2:04

Новото а ма не! Пълно копие на вече измислено и гледано - като шоуто на Летерман. Когато копираш нещо направено вече не си добър водещ а добър буфосинхронист.Да е жив и здрав византийчето и да се радва докато му плащат .