Бившият на Сузанита не издържа: Нямам и капка вина, не съм... СНИМКА

Бившият на Сузанита не издържа: Нямам и капка вина, не съм... СНИМКА

След като миналата седмица Сузанита показа недвусмислено с постове и сторита, че раздялата й с Марк Славов е вече факт, той също намери как да отговори на всичко, което се изписва по негов адрес в последно време.

Постът на националния ни рекордьор по хвърляне на копие очаквано предизвика много внимание - най-вече с откровения си тон, който вероятно ще няма да остави равнодушна и самата Сузанита.

Марк Славов проговори за раздялата със Сузанита СНИМКА

"Името ми е постоянно в някакви жъли медии и ме изкарват едва ли не, че съм най-лошият човек на света, най-лошият баща, че съм изневерявал и какво ли още не. И което най-боли е, че не съм го заслужил с абсолютно НИЩО и гордо мога да кажа, че НЯМАМ КАПКА ВИНА", пише той.

Бременната Сузанита направи нещо шокиращо след раздялата... СНИМКИ

Марк е категоричен, че приема ситуацията сериозно и ще поеме отговорност към все още нероденото си дете. "Защото баща му го обича повече от всичко и ще преобърне света за него". Спортистът заявява още, че съвестта му е чиста пред Господ и отказва да коментира какво точно се е случило, защото уважава личния живот на Сузанита./show.blitz.bg

Коментирай

Снежанка Димова

Снежанка Димова 28.06.2022 13:38

Момче не разбрали по рано на какъв изгнил Мост стъпваш!Желая ти търпение сила и железни нерви , щети са нужни!!

Кико

Кико 28.06.2022 17:41

Моляяяяя,прославял България по света,абе мангал смешен.къв си ти,я ходи в циганската махала и там се изказвай.щом си с тоя миндил си същия като нея,той Господ събира краставите магарета заедно!

баста

баста 28.06.2022 19:18

Никой не го интересуват тези,стига вече сте натрапвали циганските им ''драми''.

край

край 28.06.2022 21:05

Прославял България по света ?!?! Това "света" Максуда ли е или Столипиново или Факултета.

Имаш, имаш

Имаш, имаш 29.06.2022 1:14

Спри да се жалваш, като скапан педал!Хванал си се с малоумен и грозен, говнян парцал! Сега ти маже говна по мутрата! Заслужаваш си го. Ровиш в селският кенеф, да търсиш злато. Т.е. гадже. Не знаеше ли каква от преди? Че тя с години се излага. Разсипа семейството си. Които впрочем, също са дебили!

Stefan Tonchev

Stefan Tonchev 29.06.2022 1:48

Abe vie kviste i davat che pishat za vas bee smeshnici

Cayo Lara

Cayo Lara 29.06.2022 2:07

Tози пък капут, що не вземе да се утрепе някъде? То и детето едва ли е от него, щото нашата Сузи прави групов секс, та и издръжката ще може да отърве,ако направи тест за бащинство. Направи си безплатна реклама. Иначе кой е този идиот, дето ще гледа хвърляне на копие?

мив

мив 29.06.2022 13:46

приятелю, готви се за всичко. Кукувица ли ти изпи акъла, та се хвана с това чудо? За майчето да не говорим! Учеше я да си слага на 14 години силикон и да взима наркотици. Бащата се спаси. Пази детето си!