Марк Славов проговори за раздялата със Сузанита СНИМКА

Марк Славов проговори за раздялата със Сузанита СНИМКА

Новината за раздялата на Сузанита и Марк Славов упорито продължава да обикаля публичното пространство. И след като бременната певица показа как преживява по-лесно поредното си разочарование, ето, че и бащата на детето, което носи, показа какво точно мисли по темата.

Все още не е ясно какво точно се е случило между двамата, които доскоро демонстрираха силанта си любов в серия от клипчета, фотоси и сторита в социалните мрежи, включително и клипче, което показва какъв пол е бъдещото им дете. Към момента те дори не се следват в мрежата, като са премахнали и всички общи снимки от профилите си. 

Бременната Сузанита направи нещо шокиращо след раздялата... СНИМКИ

Марк Славов, който е национален рекордьор по хвърляне на копие, а също и музикален продуцент, досега запазваше мълчание. Скорошното му стори обаче, внася поне частична яснота върху ситуацията.

Семейни войни: Сузанита вади кирливите ризи на Орхан Мурад, готви му гнусотия СНИМКИ

Къде точно се намира той в момента и кой е този плаж, не става ясно, но най-вероятно е във Финландия, където живее и работи в последните години./show.blitz.bg

Коментирай

Jon

Jon 25.06.2022 16:44

Be kva liybov be taia syzanite e palna pa4a..vra be za kva liybov govorite prosto i e daden savet da nadye korema ta da si napravi reklama

Бай Ху

Бай Ху 25.06.2022 19:44

Такава е циганската любов!

tatyanatodorova4@gmail.com

[email protected] 26.06.2022 21:10

Ами....Неуравновесена,невъзпитана,глезена и презадоволена девойка.За съжаление родителите и са я направили такава и много ще страда...Объркали са детето! Чак ме е яд! Най-голяма вина има майка и!

Абе

Абе 27.06.2022 9:14

Задоволена е, нема спор. И отпред и отзад.

Уилям

Уилям 27.06.2022 9:17

Марк Антоний е много хубаво циганско име.