Алекс Петканова призна за силикона и си показа... СНИМКИ 18+

Алекс Петканова призна за силикона и си показа... СНИМКИ 18+

Корекциите по тялото на Алекс Петканови вече са неоспорими. Наскоро амбициозната моделка сама показа къде са й поставяли силиконовите импланти, заради които все още има и белези.

Това обаче, не е първата операция на Петканова. Половинката на Лудия репортер има и друга - отново за уголемяване на бюста, при която си наляла 300 кубика в пазвата. Впоследствие обаче решила да добави и още малко и към днешна дата е с цели 600.

Брутална гавра с Петканови! Този път ги унижиха много! СНИМКИ

"След корекцията на бюста имах нещо като мускулна треска, все едно съм правила повече лицеви опори. Мои приятелки казаха, че болката им е била много силна, една от тях дори сподели, че е било по-болезнено от естественото раждане", призна неотдавна инфлуенсърката в социалните мрежи.

Изгониха Алекс Петканова от bTV, защото се е... СНИМКИ

А за белезите от силиконовите си импланти Александра призна сама в скорошни фотоси в профила си и докато си почива с половинката в Доминиканската република. "Мисля, че недостатъкът е само един - белезите. Преди шест години направих тази интервенция, си имам белези и до ден-днешен. Казват, че при някои се заличават, може би е до кожа", казва на последователите си Петканова./show.blitz.bg