Изгониха Алекс Петканова от bTV, защото се е... СНИМКИ

Изгониха Алекс Петканова от bTV, защото се е... СНИМКИ

Алекс Петканова май тепърва ще трябва да разсъждава над това до какво водят прекомерните инфлуенсърски крайности, след като се оказа изгонена от телевизията малко след излагацията, която сътвори за мнимата раздяла с мъжа си Даниел.

Всъщност точно тази тяхна проява коства и мястото на моделката в "България търси талант", на което от медията готвят пореден нов сезон. От bTV сметнали, че този път цирка бил твърде голям и отрязали амбициозната брюнетка, която в миналия сезон на шоуто показваше какво се случва зад кулисите. Преди броени дни стана ясно, че тази роля ще заеме 22-годишния интелектуалец Крис Захариев.

Дани и Алекс Петканови печелят брутално от раздялата си! СНИМКА

Със своите малко под 30 000 последователи в Инстаграм младият Крис е далеч назад в сравнение с "кака си" Александра, която се радва на завидните 463 хиляди последователи. И въпреки това те не й помогнаха да остане в телевизията, пише "Уикенд".

Бомба! Дани и Алекс Петканови се разделят заради... ВИДЕО

Изненада! Петканови работят за второ бебе СНИМКА

Новото лице в риалити формата, за разлика от Петканова, все още не се е забърквал в никакви скандали и за сметка на това е печелил още като тийнейджър награда "Будител на годината", както и "Най-вдъхновяваща личност"./show.blitz.bg

 

Коментирай

Виолета Павлова

Виолета Павлова 24.01.2021 11:19

И двамата са отвратителни!

Коце

Коце 24.01.2021 11:36

Прехвалена кифла, която се мисли за значима и залъгва рекламодателите, че има ефект това, което рекламира. Сори за тези дето си дават парите на вятъра. Браво на БТВ-то, че са я разбрали.

Знаеща

Знаеща 24.01.2021 15:11

Не съм фенка на Александра , но тя се справяше чудесно Но Крис явно като гей го пробудват Отвсякъде гейове и джендъри,отврат

МОЛИ

МОЛИ 24.01.2021 23:13

НЕ ПОЗНАВАМ ЛИЧНО МОМИЧЕТО,НО АКО ТЯ Е ПРЕКАЛИЛА С НЕЩО,КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ЛИГАВИЯ АЛБАНЕЦ-САШО, КОЙТО КЪСА НЕРВИТЕ НА ХОРАТА ВСЕКИ ДЕН ПО 3 ЧАСА.ХОРАТА ПОВДИГАТ ТОЗИ ВЪПРОС БЕЗБРОЙ ПЪТИ,НО ЯВНО ПРОТЕКЦИЯТА Е НЕПОКЛАТИМА.

Тошку

Тошку 25.01.2021 15:41

вкарайте и един черен та да сте поликоректни на фащ