Алекс изтри фамилията Петканова, а на РД показа и... СНИМКИ

Алекс изтри фамилията Петканова, а на РД показа и... СНИМКИ

Сватбата, разделите и всичко останало при Алекс и Дани Петканови вече отдавна е със статут на сапунен сериал за последователите им в социалните мрежи, които вероятно не се изненадват на поредния обрат в отношенията им.

Въпреки че преди няколко месеца двамата уж се развеждаха, но със серия от видеа в Инстаграм обобщиха причините и в крайна сметка останаха заедно, ето, че този път май нещата изглеждат по-сериозни.

Ново 20! Петканови пак пред раздяла, този път заради...

Александра вече е със старата си фамилия в социалните мрежи и дали това е просто моментна реакция или крайно решение, много скоро ще стане ясно.

За рождения си ден на 27 януари моделката и инфлуенсър публикува фотосесия със сина си Габриел, а малко по-късно само двамата разрязаха торта. Още тогава много от последователите й заподозряха, че нещо се случва с отношенията й с Дани. Факт е, че двамата все още се следват в социалните мрежи, а Дани е харесал снимките на Алекс, като дори е публикувал кадър на жена си в своя профил, с който ѝ честити празника, но по-късно снимката изненадващо изчезна.

Моделката събра любимите си хора в тузарски клуб в полите на Витоша, където я чакаше 5-етажна торта в черно и златно. Купонът минал с много танци, усмивки и шампанско, както може да се види и от поста на Алекс в социалните мрежи.

Край! Дани Петканов шокира с признание, оказа се, че с Алекс вече... СНИМКИ

Дни по-късно двамата споделиха нова фотосесия, която беше за рождения ден на Габриел. На снимките тримата изглеждат щастливи и все така заедно. Но както знаем, усмивките понякога са само за пред камера. Дали двамата са още семейство, предстои да разберем./show.blitz.bg

Коментирай

рон Jeremy

рон Jeremy 05.02.2022 12:15

Нищо не се разбира, но ще ги пецкам наред.

К Ъ Н Ю

К Ъ Н Ю 05.02.2022 18:40

Тия дребни циценца-дядо ще ги изяде....

Пляки

Пляки 05.02.2022 22:27

Ще я плякам тая ковра

Анализатор

Анализатор 06.02.2022 0:35

Ефтиното курве иска да го играе хай лайф ама си остава в блатото като съпруга на един смешен пъляк !

Jon

Jon 06.02.2022 1:34

Abe tia samo reklama si pravat be ei kvo li ne pravat da im se obrahta vnimanie taia e kifla samo kiflee a onia maja i e idiot

koko

koko 06.02.2022 9:59

НА ВСИЧКИЯ ТОЗИ БЕЗПОЛЕЗЕН НАРОД ,ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ СЕРИОЗНА РАБОТА !!! СТИГА МАНЕКЕНИ,МАНЕКЕНКИ....!! ВСИЧКО В КРЕМИКОВЦИ !!!!

Биби

Биби 06.02.2022 10:18

Алекс, я си стой на Д-то, че сега, като се разпищолиш, пак ще съжалиш, че ще се поизложиш с тоя и оня. Да не мислиш, че другия ще е по-свястен от твоя, поне е баща на детето ти, а това е много, много важно.