59-годишната Кристина Димитрова се разпищоли на плажа в Тайланд СНИМКА 18+

59-годишната Кристина Димитрова се разпищоли на плажа в Тайланд СНИМКА 18+

59-годишната Кристина Димитрова скри шапката на всички по-млади колежки с последната си снимка по бански. Певицата обича морето, а още повече разголените снимки, които без свян публикува в социалните мрежи. 

В моменти Криси е на екзотично пътешествие в Тайланд, остров Пукет, от където е и последният й фотос по бански. Тя е решила да избегне студените дни в България и затова отпрашила в азиатската страна с младото си гадже. Вижте я секси и с коктейл в ръка, който пък явно помага на доброто й настроение. 

Кристина Димитрова се заигра с маркуча СНИМКИ

Кристина Димитрова си показа дупарата на луксозна яхта СНИМКИ 18+

Известната певица върти любов с 12 години по-младия от нея Васил Чипев. Кристина Димитрова е разказвала в интервюта, че се е запознала с Васил, когато бил едва на 22 години, но той направил първата крачка към нея. Това се случило малко след като Криси се развела с футболиста Георги Димитров-Джеки. Оттогава тя е посветила цялата си любов на Васил и въпреки че през годините са се разделяли няколко пъти, от известно време отново са заедно. Двамата никога не са имали мераци да минават под венчило или да създават деца. Димитрова има двама синове – Димитър, от първия й брак с Агент Тенев, и Марти, от втория – с футболиста./show.blitz.bg

Коментирай