logo

Кристина Димитрова се заигра с маркуча СНИМКИ

Кристина Димитрова се заигра с маркуча СНИМКИ

Певицата Кристина Димитрова явно кара втори пубертет. 59-годишната дуетна половинка на Орлин Горанов се държи като тийнейджърка и изумява все повече приятелите и семейството си. 

За това поведение на Димитрова вероятно стои младото й гадже, с което не спира да обикаля света. Наскоро ви показахме кадри на Кристина от поредна почивка, които са крайни недостойни за певица от нейния ранг и най-вече на тези години.

Кристина Димитрова палува в Лисабон с млад любовник СНИМКИ

Сега пък Димитрова реши да покаже на прятелите си в социалните мрежи, че по подобие на тийнеджърското общество в момента, тя също е запалена по наргилетата. Пусна снимки, на които се вижда да дърпа от маркуча на ароматните наргилета, които се оказа не са никак безопасни за здравето на човек. 

Кристина се е сдушила със себеподобни, защото цялото й ново обкръжение е също толкова щуро. "Излага се като певица с толкова години натрупан стаж, но в същото време й се възхищавам, защото си живее живота на макс и не се интересува кой какво говори за нея", гласи един от коментарите в социалните мрежи./show.blitz.bg

 

Коментирай