logo

Удар под кръста! Бившят на Мария Илиева вдига сватба с друга, чака бебе

Удар под кръста! Бившят на Мария Илиева вдига сватба с друга, чака бебе

Бившият на певицата Мария Илиева - Георги Михайлов, който й направи син – Александър, чака бебе от годеницата си.

Влюбените ще сключат граждански брак в ритуалната зала на бул. „Витоша“, след което ще се врекат във вярност пред Бог в намиращата се в непосредствена близост църква „Света Неделя“, пише "Галерия". 

Купонът ще се състои в известен ресторант в „Горубляне“, където заветното „да“ преди три месеца си казаха Софи Маринова и Гринго. Георги и Владислава ще се опитат да опазят в тайна от медиите този специален за тях ден. Иначе подготовката за сватбата вече е във финален етап, раздадени са и поканите на гостите.

Мария Илиева преля от вълнение заради тази среща! (СНИМКА)

Това не е единствената лоша новина за Мария Илиева. Георги ще стане татко за втори път, тъй като Владислава е бременна. Тя все още е в първите месеци от бременността и полът на бебето не е ясен. Детето не е единствената причина за това, че ще минат под венчилото. Истината била, че Михайлов бил много влюбен в половинката си и изпитвал огромно вълнение, че ще става баща и ще има пълноценно семейство, каквото не успя да създаде с Мария./show.blitz.bg

Коментирай

Ами,ами

Ами,ами 15.06.2019 18:14

Какъв удар,няма такъв! На нея отдавна не й пука за този ,който явно ходи и прави бебета наляво и надясно ! За какво й е такъв ?!?!

probi

probi 17.06.2019 1:09

Грозничко от негова страна, така не бива. Тя все пак е майка на неговото дете и, доколкото разбрах, бебето е било желано и от двамата.

Дядо Риц

Дядо Риц 17.06.2019 8:16

За Марето е важно ,че си има детенце ! Тоя защо и е !?

Джеймс

Джеймс 17.06.2019 8:59

Мария, просто си намери един донор на сперма за детето си Никока не е планувала да се жени за него или да създава семейство Както се казва - само бизнес .. :-)