logo

Тайна любовна афера между Ласкин и Нети взриви мрежата СНИМКИ

Тайна любовна афера между Ласкин и Нети взриви мрежата СНИМКИ

Скорошни доста пикантни слухове причиниха главоболие на дългогодишната половинка на Нети - музикантът Дони, както и на чаровната актриса Алекс Сърчаджиева, защото главни герои в тях са Нети и вече покойния Иван Ласкин.

Според тиражирани информации в популярно родно светско списание преди години между двамата е имало тайна афера, която се случва по времето, когато Нети е щастливо омъжена за Дони, а Ласкин е в началото на брака си с Александра Сърчаджиева.

Нети съблазнява от плажа СНИМКА 18+

Любовният многоъгълник бил оформен през недалечната 2007 г., а всеки от участниците имал свой мотив да се включи в играта. Нети и Иван изкарали заедно цели три години – чак до 2010 г. - време, през което нито един път публично не демонстрирали силните си чувства. За аферата им знаели единствено няколко техни колеги от Военния театър, но дипломатично пазели мълчание. Така историята в онзи момент не достига до жълтите медии, пише "Уикенд".

Няма да повярвате кого целува Алекс Сърчаджиева СНИМКА

Твърди се, че в началото Иван Ласкин не бил сигурен дали нещата с 13 години по-младата от него Алекс Сърчаджиева ще се получат и затова се въвлякъл в тайното любовно приключение с Нети, която пък в този период била в обтегнати отношения със съпруга си Дони, като се говори, че за кратко дори го и напуснала. Чувствала се пренебрегната, защото той постоянно ходел по участия, имал телевизионни изяви и най-вече бил зает в качеството си на председател на журито в "Мюзик айдъл".

На свой ред Дони също не бил съпруг за пример, защото хлътнал до уши по една от участничките в предаването, което журира – Ана Топалова. Дори бил на крачка от развод с Нети заради младата си тръпка.

Дони въртял любов с известна актриса, обмислял сватба с нея

Краят на любовната афера е през 2010-та, когато Алекс Сърчаджиева забременява от Ласкин и малко, след като той прекратява връзката си с Нети, тя също обявява в публичното пространство, че е бременна след 10 години чакане на рожба. Първоначално пеещата актриса имала съмнения от кого е детето й, но впоследствие ДНК тест разсейва съмненията, че бащата е именно Дони.

Сърчаджиева и Ники Кънчев останаха без пари, принудиха се да... СНИМКИ

В същото време Ана Топалова също не си губи времето. Тя ражда дете на Димо Алексиев, като двамата се залюбват още в НАТФИЗ, а дъщеричката си Лора, по техни думи, зачеват през едно лято, докато са на морето. Петилетка по-късно се разделят, а Ана се омъжва за известния композитор и пианист Минко Ламбов.

Единствената, която не се включва в игра на изневерите е дъщерята на Пепа Николова. Александра е влюбена с цялото си сърце в Иван, който след смъртта на майка й осмисля целия й живот. Неслучайно ввпоследствие Ласкин горчиво ще се кае, че Алекс е почти светица, а той не е оправдал доверието й./show.blitz.bg