logo

Дони въртял любов с известна актриса, обсмислял сватба с нея

Дони въртял любов с известна актриса, обсмислял сватба с нея

Дони за малко да се ожени за Весела Казакова през 2000 година.

Майката на прочутия музикант - елитна химичка с твърд характер, напълно одобрявала актрисата. Дамата харесвала непринудеността на момичето и чувството му за хумор. 

"Веднъж дори ми даде благословия да се разшетам из кухнята й. Дони не знаеше къде се намират нито чашите, нито чиниите, нито другите прибори, а гостите всеки момент ще звъннат. Останах поласкана от доверието и се справих със задачата", спомня си Весела. 

Дони и Нети съобщиха чудесна новинаИсторията им започва през 1997 година. Запознават се в НАТФИЗ, където Дони, Момчил, Стефан Вълдобрев, Нона Йотова и момчетата от БТР се развихрят в шоу за Коледа. Сред купонджиите е и Весела Казакова.

В началото помежду им не се случва нищо особено, само по някое друго питие и сладки приказки. Весела обаче търпелива изчаква Военният театър да обяви представление номер 50 на суперхита "Мръсни думи" и отива да гледа. На партито след финалните овацииправи комплимент на Дони: "Ама ти си много добър на сцената! Няма проблем, че не си завършил Академията!". "Идваше ми да й кажа: "Много си мила, но дали и другите са убедени в актьорския ми талант? Само че не исках да охлаждам ентусиазма й", спомня си Дони, пише "Галерия".След месец тя вече гледа всяко представление с негово участие. Тогава Весела не му дава зор да се женят, въпреки, че семействата им започват да правят намеци по темата. С Дони никога не са се ревнували. Тя не се дразни дори когато той се заглежда по жени с дълги коси, чиято визия няма общо с нейното момчешко излъчване. Казакова обаче много иска да си пратнират на една сцена. Двамата са съмишленици по много от параграфите на битието. Поне три вечери в седмицата гледат епизоди от Алф - любимия сериал на Дони. 


И точно когато всички очакват да й направи предложение, двамата се разделят. А година по-късно Нети го пита пред публика, от сцената на Народния театър "Ще се ожениш ли за мен?". И той не отказва./ show.blitz.bg

Коментирай

И той като

И той като 19.06.2020 21:53

баща си ...

ами АЗ

ами АЗ 19.06.2020 22:15

Не е приятна гледката!

bob

bob 21.06.2020 11:42

грозно същество