Сърчаджиева и Ники Кънчев останаха без пари, принудиха се да... СНИМКА

Сърчаджиева и Ники Кънчев останаха без пари, принудиха се да... СНИМКА

Алекс Сърчаджиева е била изритана от работа без каквито и да било обяснения, оплака се самата актриса. Тази година тя няма да води предаването „Игри на волята”.

Никой не ѝ казал точно защо я сменят. Вдовицата на Иван Ласкин ще трябва да разчита само на символичните си доходи като театрална актриса, за да издържа себе си и своята дъщеричка София, и то в условията на намален брой представления.

Заплатата от Сатиричния театър, където Алекс Сърчаджиева работи на щат, за момента е единственият ѝ източник на средства. Известно е, че възнагражденията там едва стигат 1000 лева месечно, а често са по-ниски.

Пореден обрат в "Игри на волята", Алекс Сърчаджиева ще... СНИМКИВместо обаче да се оплаква, Алекс търси всякакви начини да изплува от финансовия колапс, в който е изпаднала. Според слуховете, тя е започнала да води сватби срещу хонорар. Наскоро се появи нейна снимка с бившия ѝ колега от шоуто „ВИП Брадър” Ники Кънчев, за която така и не стана ясно къде и по какъв повод е правена.

Вижда се обаче, че е от ресторант, а при внимателно вглеждане става ясно, че е на официално събитие, което много прилича на сватбено тържество. За това свидетелстват характерните столове, които се използват точно за такива събития, декорацията на масите, както и малката масичка с алкохол зад двамата водещи, пише "Уикенд". 

Облеклото им също навява усещане за сватбения марш – Алекс е в дантелена розова рокля, а Ники – в костюм в вратовръзка. Тв зрителите са свикнали да виждат двамата водещи именно в подобен вид, но в ежедневието си те не се обличат така. В същото време е известно, че журналистът и актрисата са в добри отношения, но не са първи приятели и не се движат в общи компании. Какво биха могли да правят заедно на сватба? Естествено, да водят тържеството. Поредно доказателство на тази теза е, че са в ресторанта, когато той все още е празен. Очевидно гостите не са пристигнали, което издава, че Алекс и Ники не са сред гостите, а сред хората, които са на работа на въпросното парти.

Алекс Сърчаджиева смая с нова визия СНИМКА

Самата актриса намекна, че вече ще припечелва като водеща на сватби. Тя не крие огорчението си, че е докарана до подобно положение, тъй като след „Игри на волята” няма никакви оферти за работа в телевизия. „Няма да съм водеща на „Игри на волята” през този сезон. Ако ме питаш защо, не знам. Може би някой някъде не ме харесва, аз нямам отговор, не ми беше обяснено. Но мисля, че заслужавах адекватно обяснение, например „Стара си, грозна си, не ставаш!”. Поне това... Но пък мога да водя сватби и матинета”, каза актрисата в интервю за интернет предаване.

Няколко дни по-късно тя публикува в социалните мрежи именно „сватбената” снимка с Ники Кънчев. Вероятно, когато е давала интервюто, вече е била приела офертата за въпросното тържество и именно затова „водеща на сватби” е било първото, което ѝ е хрумнало, когато е започнала да говори за бъдещето си.

Междувременно снимките на „Игри на волята” започнаха на Южното ни Черноморие. Консултант в продукцията е Николай Мартинов, спечелил шоуто за оцеляване „Сървайвър” през 2008 г.. Мартинов победи с помощта на зрителските гласове. Няколко години по-късно той влезе в къщата на „ВИП Брадър”, но там не успя да постигне подобен успех./show.blitz.bg

Коментирай

една

една 26.06.2020 12:24

много правилно. Коя е тя? Майка и номер 2.Айде холан,лопатата и на село.Да копа както всички .Няма някакво сериозно образование,освен лаладжииство.

една от всички

една от всички 27.06.2020 15:01

Е ми да и тя е като всички останали майки. Да си беше заделила от големия хонорар от миналата година. Няма вечни неща. Всички имаме проблеми.

Тази

Тази 27.06.2020 15:32

Печели доста и има сухо да живее години без да работи.Ако ги харчи разумно.Така че не я мислете.

Лука

Лука 28.06.2020 7:06

А кой го гледа това шоу? Един път го хванах случайно и след 2 минути смених...

стоян илиев

стоян илиев 28.06.2020 8:45

Ами да си намери истинска работа,водеща е нещо временно .А колко самотни майки преживяват с много по малко от 1000 лв?Айде без драми.

Стига де !

Стига де ! 28.06.2020 21:12

Наистина ли сте толкова злобни,че пишете подобни гадни коментари ?!!? Явно човещината изчезва !!!

алф

алф 13.07.2020 6:00

Не,човещината не изчезва ,Ако го е закъсала ,да хваща автобуса и на село при тейко си Йоско ка+ута.