Съсипаха от критики бременната приятелка на Наум Шопов! Причината ще ви шокира!

Съсипаха от критики бременната приятелка на Наум Шопов! Причината ще ви шокира!

Въпреки че вече е бременна в 5-ия месец красивата половинка на Наум Шопов - Теа Минкова не спира да се поти във фитнес залите. Даже нещо повече - в момента тя е по-активна отвсякога.

Поведението и най-вече действията на брюнетката, която с трепет очаква появата на първото си дете, разбира се, възмутиха последователите на актьора в социалните мрежи.

Теа Минкова е вманиачена по спортуването и няма намерение да променя навиците си, независимо от бебето, пише "Галерия". Пред свои приятелки дори споделила, че смята да продължи с интензивните тренировки до 9-ия месец и тъй като тялото й е свикнало с подобно натоварване, това нямало да навреди на бебето.

Наум Шопов пръска чар на бензиностанция! Хвана маркуча и... (СНИМКА)

Бъдещият татко пък, я подкрепял напълно. Тези дни двамата официално споделиха благата вест чрез влог, който само за ден събра 100 000 гледания и над 5000 лайка.

Наум Шопов хванат в крачка (СНИМКА)

Във видеото бъдещите родители споделят, че са много щастливи и с нетърпение чакат своята рожба през ноември. Редом с поздравите за щастливото събитие обаче, бяха и доста критичните коментари заради решението на Теа да не спира с фитнеса./show.blitz.bg

Коментирай