Наум Шопов пръска чар на бензиностанция! Хвана маркуча и… (СНИМКА)

Наум Шопов пръска чар на бензиностанция! Хвана маркуча и… (СНИМКА)

На Наум Шопов популярността определено му се услажда, поне съдейки по честотата на постовете и снимките му в социалните мрежи. И не само на тях, но и на съдържанието им.

Въпреки динамичното си ежедневие, актьорът, когото гледаме в доста драматични сцени напоследък в хитовия медицински сериал „Откраднат живот”, намира достатъчно време, за да пътува. Това е и най-голямата му страст – след медицината и актьорството. При поредното му кратко бягство от столицата, той дори хвана маркуча в една от популярните родни вериги бензиностанции и предизвика истински фурор.

Оказа се, че Наум Шопов неслучайно е влязъл в тази роля. На него залагат шефовете на веригата в стремежа си да привлекат клиенти за актуална томбола. Една от наградите в нея е пътуване до Италия за двама.

Снимката на Наум Шопов за броени часове събра над 4000 лайка, а фенките му със сигурност са утолили жаждата си за усмихнатото му излъчване./show.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 17:27

Изпробвала съм много продукти без действие и само пари на вятъра,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93