Наум Шопов хванат в крачка (СНИМКА)

Наум Шопов хванат в крачка (СНИМКА)

Наум Шопов е една от звездите в хитовия сериал „Откраднат живот”, който предизвиква небивало внимание в социалните мрежи, каквото и да направи.

И причината затова не е само в очевидния му чар, с който привлича като магнит фенките, а и в личното отношение, което актьорът проявява към всеки един от коментиращите го. Потвърждение за това е и една от последните му снимки, на които е гушнал... огромен мечок. Както негов верен почитател отбелязва с усмивка: „Хванат в крачка и то каква!”

На фотоса Шопов е в компанията на Дани Петканов, който явно е човекът, хванал го в крачка. А огромният плюшен мечок е гласен като изненада за годеницата на актьора – Теа Минкова, на която Шопов предложи брак, падайки й на колене в края на миналата година.

„Много е странно как може в живота ти да влезе един на пръв поглед случаен човек, но с времето да стане толкова важна част от него, че да не искаш да си представиш абсолютно нищо без него”, споделя Наум Шопов, който изглежда все по-влюбен в приятелката си.

Ралица Паскалева се завръща в "Откраднат живот"! Вижте и коя е новата звезда!

След броени дни отново ще видим и героят му в „Откраднат живот” – д-р Борис Тасев в центъра на нови лични и професионални предизвикателства. Отношенията му с екранната му половинка Ина Фотева (Ирина Митева, б.а.) тепърва ще търпят развитие. Седми сезон на хитовата поредица стартира на 26 февруари от 20 ч. в ефира на Нова телевизия./show.blitz.bg

Коментирай