След скандала със СНИМКИТЕ: Рут Колева с шокиращи разкрития за състоянието на паметника в Перущица

След скандала със СНИМКИТЕ: Рут Колева с шокиращи разкрития за състоянието на паметника в Перущица

Скандалната певица Рут Колева се оказа отново под прицел и неодобрение от страна на обществото. Този път разлюти българския народ с последната си фотосесия, която е направила върху костите на загинали в Априлското въстание в гр. Перущица. 

Надигна се сериозен бунт срещу нея и действията й, които мнозина намират за оскверняващи историята. Разбира се, певицата не си замълча и обясни какви са били намеренията й с тези кадри, а от думите й изплуваха шокиращи и грозни подробности за паметника на трите поколения. 

"Нито аз, нито екипът, организирал, продуцирал и осъществил тези снимки, сме имали намерение да накърним паметта на българските герои, загинали в Априлското въстание или в друг възродителен процес или събитие, част от националната ни история и самосъзнание. Като пра-правнучка на опълченец на Шипка (Кирил Балкански) винаги съм отдавала почит и уважение на националните ни герои и поднасям личните си извинения на хората, които виждат в тези снимки някакво оскверняване на българската история и памет. 

Но. Тази ситуация е следствие от много фактори, основният от които е натрупаните през годините разруха и занемаряване, които са останали незабелязани, или удобно игнорирани. Които щяха да останат незабелязани, ако моделът на снимката не бях аз.

За справка, това не е първата фотосесия от този характер на това място. Паметникът на трите поколения в близост до гр. Перущица е в толкова окаяно и шокиращо състояние, че човек едва ли би го видял или посетил по някаква причина. За целия ни снимачен ден (в края на август) там не се появи нито един човек, нямаше никаква охрана, никаква информация, нито една табела. Това, което имаше обаче, беше апокалиптична разруха, надписи "Що е черно на сапун", свастики, вулгарни изрази на английски език, грозни графити, купчини боклук и падащи плочки.

Районът около въпросния саркофаг миришеше на урина, тягостно. А самият той беше покрит с боклуци, които почистихме преди заснемането на кадрите. Пътят към паметника е осеян с дупки и целият обект е олицетворение на едно нещо - разпад. Не ви разказвам това, за да се оправдавам, истината е, че не знаехме какво олицетворява този паметник, защото никъде нямаше информация за него. Както и че почти цялата информация в интернет гласи, че в този паметник и саркофаг няма останки на покойници.

Когато се върна в България, бих искала да направя дарение на община Перущица, за да се почисти и подобри състоянието на паметника, и се надявам, че тази ситуация ще бъде добър урок за всички нас", категорична е Рут Колева./show.blitz.bg

Коментирай

kkarabas

kkarabas 07.11.2022 9:28

хахахахах колко елемнтарна е тая хахахаха освен противна

t.ravan

t.ravan 07.11.2022 9:36

Абе чалгаджийка /от тоя мозък какво очаквате ?/

kravar

kravar 07.11.2022 10:37

МРАСНА ДРИСЛА НА ДИАРИЯ НЕМА КВО ДА СЕ ОПРАВДАВА СРАЛА Е !

Г Р У Ю

Г Р У Ю 07.11.2022 16:31

Бах таа рутка-много голяма путка.....

вьь

вьь 07.11.2022 17:06

Тя е Колева. Може да произхожда от колячи на жертвите на Априлското въстание. И се връща на мястото отново.

Скороговорка

Скороговорка 07.11.2022 17:08

Колева коли колите с кока кола. Коли Колева колите с кока кола!

fgfhgfh

fgfhgfh 07.11.2022 17:11

Колева показва колени над колените.

ккйкл

ккйкл 07.11.2022 17:15

Това е подарък от Колева за колените. Дава им най-милото си.

Инкогнито

Инкогнито 07.11.2022 20:16

Коментари на олигофрени. Неграмотни и несвързани мисли.

джиджи

джиджи 07.11.2022 23:18

Рут, ти си един пълен ТЕМЕРУТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

до инкогнито

до инкогнито 07.11.2022 23:24

Е естествено че са коментари на олигофрени. Забравяш че са написани от българи. А това че кметството е превърнало паметника в кенеф, на никой не му пука. Няма коментар по тази тема.

Делфийския оракул

Делфийския оракул 08.11.2022 1:10

Боклука тръгнал да се извинява по йезуитски. Да, паметника (както и много други) има нужда от ремонт и поддръжка, НО!!! сниките са пошли, грозни, осквернаващи достойнството и паметта. Срам ме е от тази кучка!

тодор живков-централен комитет на бкп

тодор живков-централен комитет на бкп 08.11.2022 5:04

веднага възстановете белене ! тая е за там!