Попиляха Рут Колева след СНИМКИТЕ Й върху костите на загинали в Априлското въстание

Попиляха Рут Колева след СНИМКИТЕ Й върху костите на загинали в Априлското въстание

Преди няколко дни ви показахме колко провокативна може да бъде Рут Колева и как е способна дори на безчинство, за да прикове погледите върху себе си.

В случая позирането върху костите на загинали в Априлското въстание със сигурност не е най-подходящия начин човек да блесне в публичното пространство. Поради което наскоро е постъпил сигнал до Прокуратурата срещу Рут Колева, а снимките й от разголената фотосесия, продължават да обикалят публичното пространство.

Рут Колева се качи в планината и се натъкна на ужасяваща гледка СНИМКИ

Костницата, на която певицата е стъпила с тънките си токчета, е част от мемориалния комплекс в Перущица, наречен "Паметник на трите поколения". 

Рут Колева: Днес се случи най-гадното нещо за мен! Баща ми... СНИМКА

"Това е жива подигравка с Перущица и историята ни. Колкото и да иска да си направи реклама на това място, аз го чувствам като унижение за града ни, защото това тук е историческо селище - толкова хора са загинали и ние ще правим тези неподходящи снимки", възмущава се Фанка, която е родом от града и цял живот е била учител, пред Bulgaria ON AIR.

Разбира се, както обикновено се случва, след като скандалните кадри предизвикаха бая шум, Рут ги изтри от прифлите си. Но и това не й спести вълна от негативи. 

"Достъпът до паметника е свободен и всеки би могъл да отиде да се снима и да го посети, в което няма лошо, но грозен е начинът, по който са направени снимките, позите ... въобще е недопустимо. Смятам, че е абсурдно и много ми се иска всички медии да спрат да коментират случая, защото смятам, че всяко коментиране е една реклама и дори и лоша, популяризира случая, певицата и това поведение", заяви кметът на града Мария Вълканова./show.blitz.bg

Коментирай

kravar

kravar 05.11.2022 11:07

MRASNA DRISLA NA DIARIQ !

Бай Ху

Бай Ху 05.11.2022 11:11

Тая наистина е много тъпа рутка!

Некрофилия

Некрофилия 05.11.2022 11:13

ГНУСНА ПОВРЪЩНЯ, джендър продукт на ултраглобалистите.

УМната

УМната 05.11.2022 15:24

Имам един познат който си направи хелуински селфита в гробищния парк на един малък град миналия октомври и след седмица почина от инфаркт. Така че майтап с паметта на мъртвите не е за подценяване.

Николина

Николина 05.11.2022 15:50

Простотия и липса на възпитание и човечност

Кравар

Кравар 05.11.2022 17:28

Същото като в Египет е и там се влиза в пирамиди и се пипат мумии.

Dakata

Dakata 06.11.2022 1:31

Изобщо не съм я и чувал въпросната/ят Г-жа/Г-н. Някой знае ли дали не е случайно трансджендър? Нормален човек не би направил това.

Цун Кай Го

Цун Кай Го 06.11.2022 8:09

Наистина ли ''краваря'' е бил във Египет при пирамидите или е бил във някой краварник във Близкия Изток (харем на поредния халиф) и дали е барал без разрешение ханъмите или е сънувал мокър сън без край от който не се е събудил още........????

......

...... 06.11.2022 9:05

Колко са й платили....? Изглежда е закъсала доста за пари ,за да направи тези гнусни снимки !!! Но има КОЙ да я съди.....

......

...... 06.11.2022 9:07

Колко са й платили....? Изглежда е закъсала доста за пари ,за да направи тези гнусни снимки !!! Но има КОЙ да я съди.....

РУМЯНА

РУМЯНА 06.11.2022 13:12

Рут Колева е "нищижество стъпили върху останките на велики хора"