logo

Скандално! Бунт срещу Жени Калканджиева! Влогъри я гонят от...

Скандално! Бунт срещу Жени Калканджиева! Влогъри я гонят от...

Преди броени дни на финала на ревюто и благотворителната си кампания #АКТИВНОДОБРО Жени Калканджиева се нахвърли с нецензурни и обидни думи към Миглена Каканашева-Мегз.

Реакцията на шестата по красота в света обаче, не бе приета никак радушно в социалните мрежи, където буквално я нападнаха заради вулгарното поведение, особено пък на събития с такова послание.

Цирк! Калканджиева за Мегз: Тъпа п*тка, аз те направих известна!

 

Постъпката на Жени Калканджиева предизвика огромно недоволство във фейсбук, но както знаем брюнетката е популярна с острите си мнения, този път обаче доста прекали. 

Жени Калканджиева: Телефонни измамници казали на майка ми, че  съм блъснала човек на пътя!

Ситуацията за Мегз пък се оказа добре дошла, защото след финала на инициативата, инстаграма на скандалната дизайнерка прегря от коментари в нейна подкрепа.

За разлика от Жени Калканджиева, която е остро осъждана от потребителите, Каканашева поне засега се ползва с одобрението на виртуалните си познати.

Ето го спонсора на Мегз! СНИМКА

В нападките към Калканджиева не пропусна да се прояви и Любомир Жечев, който познаваме от "Къртицата", а също и покрай скандала с добавката за отслабване на Ричард Величков. Жечев е стар враг на Жени.

Припомняме, че влогърът неведнъж е докарвал до сълзи и истерия Калканджиева с изказванията ки по време на участието им в "Къртицата". 

Най-острият коментар за Жени обаче, дойде от официалните блогъри на събитието - ATIDORA, които вече пета година коментират модното събитие.

"Много ни се иска от този случай да си извадим поука и хора като Жени Калканджиева, позволяващи си да покажат такъв ярък непрофесионализъм, да не бъдат повече част от модния бизнес", написаха те, а гръмките им думи бяха споделени и от страницата на Седмица на модата, което показва позицията и на организаторите на събитието./show.blitz.bg     

 

Коментирай