Скандално! Ани Хоанг си показа обръснатото "коте" и извади пенис-колан (СНИМКИ 18+)

Скандално! Ани Хоанг си показа обръснатото "коте" и извади пенис-колан (СНИМКИ 18+)

Фенове са шокирани от последния видеоклип "Банана"  на чалга дивата Ани Хоанг. Виетнамското чудо на попфолка мина всички граници и пусна най-скандалния проект в историята на българската музика. 

Певицата успяла да ядоса и продуцента си Митко Димитров, който не толерира прекалено дръзките сцени от видеото. Затова той цензурирал част от кадрите и в платформата на неговата музикална компания се появи олекотен вариант на истинския клип, който певицата и половинката й Люси Иларионов споделиха в други платформи. 

В оригиналния клип присъстват толкова вулгарни кадри, че мнозина не издържаха на гледката и прекъснаха видеото преди да е свършило. В него виждаме Ани Хоанг да сервира на любимия си яйца на очи под формата на мъжки атрибут. 

Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов

Виждаме я и да се заиграва с банан, който се оказва вибратор, напъхан в истинска обелка от банан. Има и кадри, където Ани е захвърлила долното бельо и позира гола, сложила стъклена чаша пред "котето" си. 

 

Ани Хоанг снима софт порно (СНИМКИ 18+)

Най-скандалният момент обаче е, когато тя блъска на леглото своя любим и вади пенис-колан. Целият прокт цели осмиването на един определен вид мъже, които напоследък започнаха да се множат като гъби след дъжд. Запознати издават, че Митко Пайнера дълго беснеел от видяното и възнамерявал дори да стопира целия проект. В крайна сметка Иларионов се застъпил и стигнали до решението да направят две версии на видеото./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Обективен

Обективен 21.05.2019 14:57

Страхотна мацка!!!За влизане и еване -Екстра!!!А тъпите моралистки я плюят ,щото се пукат от Завист:)))))

минаващ

минаващ 21.05.2019 15:03

А най-милото на Крачоноффф, обръснато, кога ще видим в хард клип?

Виолета

Виолета 21.05.2019 16:00

Тази пък що за певица е? Добре, че Люсито я лансира насам-натам.Иначе - гола вода.

Лалугеров

Лалугеров 21.05.2019 16:47

Анито е една жълта маймуна която не може да пее и за това набляга на гологъзенето !

минаващ

минаващ 21.05.2019 18:29

Виолета, да, гола изглежда добре. Стига толкова завист бе!

taka e

taka e 22.05.2019 9:33

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9

Съселов до Лалугеров

Съселов до Лалугеров 22.05.2019 18:13

Че тя коя във фолка пее, бе пич? Всичките наблягат на силикон и голо дупе. Тук поне силиконът май го няма (ли поне е в поносимо количество).