logo

Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов

Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов

Ани Хоанг пренебрегна любимия си Люси Иларионов. Феновете са шокирани от последните действия на виетнамското чудо в попфолка и се питат какво се случва с техните взаимоотношения. 

Дори последния си видеоклип на скандалната песен "Банана" е снимала с друг режисьор. Откакто е с Люси за първи път се доверява на друг човек за свой проект, което още повече засили слуховете, че е била шута на Иларионов. 

Истината е обаче, че двамата са заедно и се чувстват все така щастливи и обичани. Решението да снима с друг режисьор до взимат двамата. Искали да експериментират и някой друг да внесе нов почерк. Но Люси бил на снимачната площадка през цялото време и давал наставления на колегата си. 

"Банана" е доста скандална песен с доста пикантен клип. В Интернет се върти нецензурирана версия на клипа, докато по телевизията върви доста омекотен вариант. Това не е първа провокация на Ани. Преди няколко години направи скандално рап парче, в което запя за Моника. Мнозина заподозряха, че става въпрос за плеймейтката Моника Валериева, която по това време водеше дела срещу Люси./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 22.05.2019 9:25

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9