Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов

Ани Хоанг би шута на Люси Иларионов

Ани Хоанг пренебрегна любимия си Люси Иларионов. Феновете са шокирани от последните действия на виетнамското чудо в попфолка и се питат какво се случва с техните взаимоотношения. 

Дори последния си видеоклип на скандалната песен "Банана" е снимала с друг режисьор. Откакто е с Люси за първи път се доверява на друг човек за свой проект, което още повече засили слуховете, че е била шута на Иларионов. 

Истината е обаче, че двамата са заедно и се чувстват все така щастливи и обичани. Решението да снима с друг режисьор до взимат двамата. Искали да експериментират и някой друг да внесе нов почерк. Но Люси бил на снимачната площадка през цялото време и давал наставления на колегата си. 

"Банана" е доста скандална песен с доста пикантен клип. В Интернет се върти нецензурирана версия на клипа, докато по телевизията върви доста омекотен вариант. Това не е първа провокация на Ани. Преди няколко години направи скандално рап парче, в което запя за Моника. Мнозина заподозряха, че става въпрос за плеймейтката Моника Валериева, която по това време водеше дела срещу Люси./show.blitz.bg

 

Коментирай

taka e

taka e 22.05.2019 9:25

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9