logo

Пожар в поп фолка! Забъркаха Емануела в жестока интрига с Преслава! СНИМКА

Пожар в поп фолка! Забъркаха Емануела в жестока интрига с Преслава! СНИМКА

Емануела не се стърпя и реагира светкавично на опитите да я скарат люто с колежката й Преслава. Изкусителната поп фолк певица показа как точно е трябвало да се случи това и се подигра откровено на авторите на "пъкления план".

Нещо повече! Емануела, която рядко си държи езика зад зъбите, особено когато името й е поставено в центъра на скандална история, този път не спести абсолютно нищо, защото в скалъпената история участва и колежката й Преслава, с която не са в най-добрите отношения от години.

Нейни не особено доброжелателни фенове буквално я извадиха от нерви с измислени чатове!

Емануела предизвика фурор с нова изумителна визия СНИМКИ

Обявиха за общодържавно издирване психаря, преследвал Емануела СНИМКИ

С това, което показа в профила си в социалните мрежи, изпълнителката за пореден път даде да се разбере, че не е от хората, които лесно се хващат на толкова елементарна въдичка, даже използва момента, за да подчертае, че не само не се интересува от колежките си, с които постоянно я вкарват във всевъзможни интриги, но и не намира за нужно да ги коментира./show.blitz.bg

 

Коментирай

До Емануела

До Емануела 01.11.2020 17:37

Частицата "не" се пише отделно от всички глаголи /вкл. и от глагола "знам"/

Ралица

Ралица 01.11.2020 17:45

"Незнам", "маниполации", "по добро", нацвъкани излишни запетаи....трагедия. Искрено ме тревожи това, че хиляди деца са фенове на тази неграмотница, която от лапане на микрофона е нямала време да погледне буквара...

Ванеса

Ванеса 01.11.2020 22:01

Колко неграмотно написан текст "манипОлацията" у не само. Трагедия. СРАМОТА!

Нони

Нони 02.11.2020 15:33

Толкова много правописни грешки в толкова кратък текст ! Положението е : - Оп -са ! Оп - са- са ! И тази неграмотна жИница била "идол" на младите ? шЪгувате се, н'ъл тъй ?