logo

Обявиха за общодържавно издирване психаря, преследвал Емануела СНИМКИ

Обявиха за общодържавно издирване психаря, преследвал Емануела СНИМКИ

Сагата на Емануела и психопатa, който я преследва от няколко години, пак се завърза сериозно, защото последната информация за него е, че е обявен за общодържавно издирване.

Това стана ясно след последното заседание по делото, заведено срещу него от поп фолк изпълнителката, което се провежда за четвърти пореден път в Районния съд в Разлог.

Делото срещу преследвача на Емануела пак се отложи! Подозират го, че...

Процесът срещу Александър Воук, който е обвинен по чл. 144, ал. 1 от НК за системно следене на 39-годишната Емануела Цветкова, беше отлаган на няколко пъти.

Емануела мина в отбора на блондинките СНИМКИ 18+

Причината за отлагането е една и съща - обвиняемият е нередовно призован. Той обаче, вече е обявен за официално общодържавно издирване и името му е в компютрите на граничните пунктове.

Емануела шашна с поредна изкусителна визия СНИМКИ

Напористият ухажор на поп фолк дивата за пореден път не е бил открит на посочения от него постоянен адрес в София, за да му бъде връчена призовка. Следващо заседание по делото е насрочено за 3 декември от 8:30 часа, пише "Телеграф"./show.blitz.bg

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 23.10.2020 12:47

Ох,горката залязала чалгарка.Захапа като куче този "преследвач" и само с него се явява като "новина'' у жълтите сайтове

явертъ

явертъ 23.10.2020 12:58

Фен означава фанатик. Човекът е истински фен на чалгата. Пеят порнография, а после не дават на желаещите да изпробват стоката.

Курбрат

Курбрат 23.10.2020 13:48

Не разбрах, той преследва нея, фолкърката призовава него, а полицията го издирва,...та кой от тримата е манияка?