logo

Делото срещу преследвача на Емануела пак се отложи! Подозират го, че....

Делото срещу преследвача на Емануела пак се отложи! Подозират го, че....

Преследвачът на фолкпевицата Емануела- Алекс Воук, най-вероятно е избягал от България.

Това коментираха в Районния съд в Разлог вчера, където трябваше да се състои поредното заседание на делото срещу него. То за четвърти път бе отложено, а причината за това е отново същата - обвиняемият не е бил избиран от МВР на посочения от него адрес в София за да му бъде връчена призовката, и се смята за нередовно призован.

Шок! Американска звезда обяви, че има връзка с фолкпевицата Емануела СНИМКА

Повече от три часа съдебният състав и адвокатът на Емануела очакваха подсъдимия да се появи в съдебната зала. Следващо заседание по делото е насрочено 22 октомври от 9.30, съобщават за Телеграф от Районния съд в Разлог.Близо четири години напористият фен преследва певицата из цяла България дори и зад граница. Последният път той я причакал в Банско след поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещат насаме. Това преляло чашата и Емануела подава веднага жалба в полицията. Районна прокуратура Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс. Емануела била тормозена не само с любовните излияния в социалните мрежи и по телефона, и с преследване навсякъде по участия, дори пред дома й.

През месец юли миналата година по Закона за МВР мъжът бил предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 метра, но той продължил./show.blitz.bg

Коментирай

Lakabarecucarkata

Lakabarecucarkata 16.09.2020 11:49

Значи тоя ми ти преследвач е всъщност Капиталн холивуд проджект от Еслатина,който под прикритието на мрака с черния мундир резга отзад набързо и остава само миризмата на дед бат!

ТАРАГОНА ОВИЕДО МАДРИД, БАЛЕ КОН ГУСТО

ТАРАГОНА ОВИЕДО МАДРИД, БАЛЕ КОН ГУСТО 16.09.2020 12:11

ЧИЛЯКА САКА ДА ГО МУШИ НА ТАА МИ ТИ ХОРНИ ЧАЛГАРСКА КУРОТРЕСИНА У ГЪЗЪ ПА ОНАА СИ ИЗВАДИЛА ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД. КАТО ЧЕ ЛИ ТВА ШЕ Я СПАСИ ОТ АНАЛНО ПОСЕГАТЕЛСТВО И ДИЙПТРОУТ-ФЕЦЕС ФЕСТ

Анонимен

Анонимен 16.09.2020 13:00

Както обикновено, истината е противоположна: https://emanuela.club/f/node/30