logo

Пълен обрат! Жанета Осипова отива на съд за фалшив побой! СНИМКИ

Пълен обрат! Жанета Осипова отива на съд за фалшив побой! СНИМКИ

Сагата около побоя над плеймейтката Жанета Осипова навлезе в нов епизод, този път обаче, развоя на събитията хич не е в нейна полза, поне ако съдим по последствията.

След като наскоро Осипова се ожали публично, че е била брутално пребита от фризьорката си Вили Боршукова, която е собственик на един от най-известните салони за красота в столицата, накрая се оказа, че май хич не е така. А опитите на блондинката да изврече дивидент от ситуацията, вече са с обратен ефект за нея, защото тя отива на съд!

Вили Боршукова, която редица звездни имена подкрепиха моментално в тази ситуация, е готова да си защити имиджа и името в съдебната зала.

Вили Боршукова за скандалното обвинение: Не съм била плеймейтката Жанета Осипова! СНИМКИ

Припомняме, че плеймейтката сподели в социалните мрежи стряскащи кадри на синините по краката си, както и медицинско, за да докаже, че действително е била жертва. Боршукова пък, яростно коментира, че това е опит за пиар, който за съжаление е на неин гръб и съответно на работещия за нея персонал.

"Искам да подчертая, че дело ще има, за да знаят такива особи, че скандалът невинаги носи положителни дивиденти за тях. По отношение на медицинското, което беше показано, всеки може да си извади такова, ако има синина", коментира Вили, цитирана от "Трафикнюз". Според нея всичко е било планирано заради конкуренция в бранша, а Осипова просто е подпомогнала опонент.

Истината! Скандален чат показа бита ли е Жанета Осипова от фризьорката си! СНИМКА

"Поведението й се променяше като на болен човек. Беше странно, тъй като не е правила преди така. Подозирам, че е била под влияние на упойващи вещества", допълва Боршукова.

Цеци Красимирова изригна след скандала за побоя над Жанета Осипова и призна, че... СНИМКИ

Зад нея застана Цеци Красимирова, която подчерта, че от дълги години е клиент и е убедена, че подобно нещо не би се случило на терен, ръководен от екипа на Вили./show.blitz.bg

Коментирай

ауууу

ауууу 27.07.2020 16:54

осипова - курва на Младост 2, врътках в парк Въртопото