logo

Цеци Красимирова изригна след скандала за побоя над Жанета Осипова и призна, че... СНИМКИ

Цеци Красимирова изригна след скандала за побоя над Жанета Осипова и призна, че... СНИМКИ

Скандалът между Жанета Осипова и фризьорката Вили Боршукова набра главоломна скорост, след като редица популярни личности също заеха страна. Една от тях е миската с фатална красота Цеци Красимирова, която бе безкрайно откровена в свой пост в социалните мрежи.

"Обикновено страня от злободневните теми, защото през всички години, в които бях част от публичния живот, разбрах едно - общественото мнение е лесно манипулируемо. Бях принудена да се науча да не обръщам внимание на жълтите статии, черния PR и осъдителните погледи. Е, научих се и животът ми стана по-лек.

Вили Боршукова за скандалното обвинение: Не съм била плеймейтката Жанета Осипова! СНИМКИ

В случая обаче, не става въпрос за мен, а за репутацията на много близък до мен човек - едно приятелство изградено и запазено вече 26 години. Морален дълг за мен е да не мълча.

Пребиха зверски плеймейтката Жанета Осипова! СНИМКИ

В Книгата на книгите е казано: "А ти, когато правиш добро дело, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, за да остане благодеянието ти в тайна." През тези 26 години приятелство, Вили ми показа тези думи на дело. Но не безкрайните и безрезервни добрини на този човек са обект на настоящия ми коментар.

Вили Боршукова - Магама става жертва на чудовищна манипулация и черен PR. Клиент съм на салон Магама от самото му създаване и винаги съм се радвала на безупречно отношение и обслужване. Тя е изключителен професионалист и авторитет в своята сфера - кариерата ѝ говори достатъчно красноречиво за успехите ѝ.

Цеци Красимирова показа майка си и призна... СНИМКА

Посланието ми е - винаги мислете 2 пъти, преди да повярвате на клеветите на съмнителни публични елементи. Манипулацията, безскрупулността и безочието са само част от арсенала на тези субекти. Целта е очевидна - известност, но е крайно време да престанем да правим известни недостойните!", пише Красимирова в профила си, а поста й предизвика десетки коментари./show.blitz.bg

Коментирай

ПОРА

ПОРА 19.07.2020 12:24

НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ - НЕ Е ИЗРИГНАЛА, А СЕ Е УРИГНАЛА СЛЕД ПОРЕДНАТА СВИРКА.

УЗО ПАРАЛИЯ

УЗО ПАРАЛИЯ 20.07.2020 0:54

СЕДНАЛИ ДА СЕ ИСФЪРЛЯТЕ И ДА СЕ УДОСТОЯВАТЕ С БАБЕЦИ, СЛАНИНА И СОЕВ СОС "ЗА ШАРЕНО" ЛИ?