logo

Вили Боршукова за скандалното обвинение: Не съм била плеймейтката Жанета Осипова! СНИМКИ

Вили Боршукова за скандалното обвинение: Не съм била плеймейтката Жанета Осипова! СНИМКИ

"Мис Плеймейт 2018" Жанета Осипова съобщи, че е била пребита в столичен фризьорски салон. Красавицата направи признанието в социалните мрежи, публикувайки снимка на издаденото й съдебно-медицинско удостоверение. "Живеем в абсурдни времена. Днес "коафьорката" и собственик на салон за красота "МАГАМА" ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата.

Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така - напълно нов! Чувайки тази моя молба въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди", написа Осипова в профила си в социалната мрежа.

Репортер на "ШОУ" потърси мнението и на Вили Боршукова, разбира се, която е собственичка на въпросния салон за красота.

 

- Госпожо, обвинена сте от Жанета Осипова в грубо, унизително отношение и в това, че сте й нанесли побой. Признавате ли вината си? Каква е вашата версия за случилото се?

- Няма такова нещо. Всичко е измислица, както може да се види от записите на камерите. Има и повече от десет човека свидетели. Доколкото разбрах самата госпожица вече няколко пъти е постъпвала по същия начин, правила е същите неща, за да може явно да изнудва хората за пари. Но според мен тя не е знаела, че има камери.

Пребиха зверски плеймейтката Жанета Осипова! СНИМКИ

Това е и опит да подсети за себе си и си направи доста добър пиар. Това, което тя твърди, не отговаря на истината. Тя съвсем спокойно изчака таксито на входа, няколко човека я видяха. Не съм я пребивала, аз дори не съм я докосвала.

- Не изпитвате никаква вина. Така ли?

- Аз не изпитвам никаква вина. Напротив, недоумявам действията на жената.

- Как се захванахте с този "странен" знаят перукерството?

- Винаги съм изпитвала много голяма страст към косата. Още като мъничка съм си играла с "косата" на цъфналата царевица на дядо ми. Разресвах я, правих прически. Много исках да имам дълга, хубава и гъста коса. Така преди 20 години започнах да продавам перуки. После съм се обучавала в Германия, Хонг Конг, Италия, Корея, където са най-големите майстори.

- Вие сте перукерка на шоуто "Като две капки води". Колко перуки се налага да правите за един сезон?

- Около 30.

- А кои бяха най-сложните?

- Винаги най-сложни са, когато имаме тъмнокожи, особено с къса коса. С Шер, например, също ни беше трудно, защото изисква дълга коса, с повече обем и с повече материал.

- Колко време ви отнема направата на една такава перука?

- Ако работят двама човека - около пет дни, почти денонощно. Иначе един човек изработва една перука за 20 дни.

- Кои хора си поръчват перуки и на какво трябва да се обръща внимание в този случай?

- Имаме много разнородни клиенти. Повечето са от шоубизнеса или онкологично болни. Трябва да се обърне голямо внимание на основата отвътре. Тя е най-скъпия и сложен за изработване детайл на перуката. От него се изисква точно да пасне по размер. Има различни начини на производство: дали перуките ще са дишащи, силиконови или методът лейс, при който тя се залепя за главата и изглежда като естествена кожа от която излизат косъмчета. Това са и най-скъпите и трудоемки перуки.

- Как варират цените на перуките?

- Започват от 80 и могат да достигнат до 5000 лева.

- Кои ваши клиенти са повече: мъжете или жените?

- Броят им е еднакъв.

- Има ли мода в перуките, както в дрехите, например?

- Има. Естествено всяка година имаме нови тенденции и нови колекции, които изваждаме на пролет и на есен. Този сезон е модата на късите коси със страничен асиметричен бретон, в топли цветове, които преливат към русо, с леко оранжеви отенъци. Дамите в топлите месеци предпочитат точно това, защото е по-леко и не предизвиква изпотяване.

- Най-екстревагантната и странна перука, която сте правили някога?

- Правихме я за една реклама за алкохолна напитка. Героят беше морски капитан. Трябваше да му приготвим естествена голяма бяла коса с черни мустаци и брада, които да изглеждат максимално естествено. Също интересни за перуките, които сме правили за холивудските продукции.

- Как се чувстват, притесняват ли се мъжете, които идват при вас, за да си поръчват паруки?

- В България мъжете са малко комплексирани в това отношение. Ние работим в специални помещения, клиентите са изолирани, не се виждат, не се засичат и въпреки това 20% от тях са изключително стеснителни, притеснителни, още повече, ако това им е първа процедура.

- Бихте ли разказали някакъв вълнуващ случай, свързан с работата ви?

- Моя приятелка искаше да подари косата си на жена с онкологично заболване, която освен това имаше и множествена склероза. Тя беше на легло. Косата на дарителката бе отглеждана петнадесет години, стигаше до кръста, шестдесет сантиметра. Ние ги срещнахме. Беше трогателно. Двете се докоснаха по божествен начин. Благодарността и благородството се бяха прегърнали в тези минути.

След няколко години същата моя приятелка се разболя от рак и самата тя се нуждаеше от перука. Направихме й чудесен подарък. Сега тя вече е добре. Искам да добавя, че нашата организация "Промени живота си сега" подарява абсолютно безплатно перуки на деца и млади хора до осемнадесет години, които имат нужда.

Това са продукти, които струват 2600 лева и родителите им не могат да си ги позволят. Призовавам всички нуждаещи се деца и млади хора да се обърнат към нас. Ние ще им направим перуки и те няма да дължат нищо, освен това ще им подарим мечета, сувенири и тениски с логота на сдружението ни.

- Перуката, която мечтаете да направите?

- Тази на английската кралица Елизабет Втора.

Интервю на Исак Гозес

Коментирай

Хари

Хари 17.07.2020 14:53

Докторът, който е издал фалшив документ на плеймейтката, с какво ще бъде наказан?

Нещо не се връзва

Нещо не се връзва 18.07.2020 5:00

Плеймейтката имаше снимки насинена. Не вярвам чак толкова да се е вживяла в ролята че сама да се набие .....