logo

Опитват се да изнудят Тото от "СкандаУ" с 10 бона, а той запплашва с....

Опитват се да изнудят Тото от "СкандаУ" с 10 бона, а той запплашва с....

Тото от "СкандаУ" не може място да си намери, след като отново хакери са тършували в личното му пространство. Изпълнителят на "Чужди усмивки" търпи всички негативи от бързата си слава и най-вече острия си език, който за нищо не света не държи зад зъбите си, а това не се харесва на всички. 

Хитоввата музикална звезда алармира, че някой се е опитвал за пореден път да влезе в профила му в Инстаграм. А реакцията на Тото е доста заплашителна към тези, които са посмели да направят това. Тото директно ги заплашва, че знае къде живеят. 

Нелеп инцидент вкара Тото от "СкандаУ" в болница

„Спрете се вече, бе, колко пъти да ви казвам.“, заяви 29-годишният Йонислав. От публикацията му разбираме още, че това съвсем не е първия път, в който някой се опитва да му влезе в профила.

„Зор, не спряхте се значи. Зор да влезе на Тото в Инстаграма. И к'во ще видите толкова? Какво? Ще ми го вземете и ще кажете „Тото, дай 10 000 лева“? Знаеш ли кога? Ще си направя нов. Получавам кодове, IP-адресите ви и знам къде живеете вече.“, закани се на недоброжелателите певецът./show.blitz.bg
 

Коментирай

анонимен

анонимен 17.11.2020 20:08

Абе ква звезда е тоз калъф бе. Боже опази от таквиз "звезди".

Гошо

Гошо 18.11.2020 9:45

Анонимният, спри да живееш в каменната ера. Супер си е Тото.

ne sam go chuval tozi

ne sam go chuval tozi 18.11.2020 18:02

mma li igrai