Нелеп инцидент вкара Тото от "СкандаУ" в болница

Нелеп инцидент вкара Тото от "СкандаУ" в болница

Рапърът Тото от "СкандаУ" преживя ужасен инцидент, който го вкара спешно в болница и застраши участията на групата. 

И това се случва година след като неговият дуетен партньор Лъчо счупи крак и няколко месеца се придвижваше с помощта на патерица. Този път Тото прекали с играта на футбол и извади рамото си, а на терен се притече бърза помощ, която откара пострадалия в болница. 

Резил! Тото от "СкандаУ" се провали, наложи му се да преглътне... СНИМКА

Случката е отпреди седмица на новата база на Благой Георгиев, където чести посетители са двамата рапъри. Почти всеки ден си организират турнири с футболната звезда, но при последната им игра Тото пада много лошо и си вади едното рамо. 

За щастие няма сериозни поражения, но все още не може да се движи спокойно, както се видя и при участието му в "Маскираният певец", където се появи зад маската на Лъва, която бе поверена в миналия сезон на актрисата Албена Михова. 

Още другата седмица Тото ще седне до панелситите, за да се опита да познае участниците от този сезон. Дава заявка, че вече е разпознал почти всички и следващата седмица ще покаже на Азис, Владо Пенев и Алекс Раева как се правят нещата и че за нищо не стават с търсенето на улики./show.blitz.bg

Коментирай

Пешо мастиката

Пешо мастиката 11.10.2020 19:20

Този и той на нищо е заприличал.

racho

racho 12.10.2020 18:03

pedali