Нови свидетели на побоя над Диана Димитрова: Знаем какво се случи, време е да ви го кажем!

Нови свидетели на побоя над Диана Димитрова: Знаем какво се случи, време е да ви го кажем!

Продължава с бясно темпо - така спокойно можем да определим развоя на събитията около побоя над актрисата Диана Димитрова. Особено сега, след като се появиха и съвсем нови свидетели на случилото се между нея и Юлиан Вергов.

След като прокуратурата отказа да образува досъдебно производство за престъпление от общ характер, служители на "Откраднат живот", където и двамата са участвали, обявиха, че никога не са виждали Диана Димитрова насинена.

Това обаче, се оказаха част от екипа на продукцията. Димитрова веднага извади документ, с който ги уличи в лъжа. А междувременно се появиха и свидетели, които потвърдиха за побоя.

Изплуваха нови подробности за битата Диана Димитрова! Тя разкри кой и как манипулира съда!

Красивата актриса вече има четирима свидетели, които потвърждават, че са виждали насиненото й лице по време на работа в сезон 4 на сериала "Откраднат живот". Те се появиха ден, след като от продукцията излязоха с официално становище по случая, подписано от 31 души. Твърди се, че те са били на работа в деня, в който актрисата заявява, че е била пребита. Отвореното писмо бе разпространено до медиите миналия понеделник.

"Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт", се твърди в становището.

"Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал в този и следващите дни каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ."

Още един свидетел на побоя на Диана Димитрова хвърли бомба: Аз имам топки за разлика от колегите в "Откраднат живот" СНИМКИ

Становището е подкрепено от списък с имената от 31 души, сред които няма актьори, като в него не фигурира и името на продуцента Евтим Милошев, както и на никой друг от известните за широката аудитория служители в продукцията.

Ден след разпространението на въпросното становище, Димитрова отвърна подобаващо на удара - с документ, от който става ясно, че голяма част от подписалите се под него най-вероятно не са били на работа в деня на побоя. По думите й, това е станало на 14 ноември 2014 г.

Тя прилага и официален списък с имената на всички, които са били на работа тогава. "20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден", казва актрисата и потвърждава думите си с документа.

Диана Димитрова извади нов коз, ето кой от "Откраднат живот" проговори за боя СНИМКА

"В писмото фигурират имената на хора, които са част от екипа на сериала "Откраднат живот", без тяхното съгласие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и изобщо за съставянето му.

Жената, която лъжесвидетелства, след като се представи за единствения пряк свидетел в гардеробната на 14.11.2017 г., е провела редица телефонни обаждания и по недопустим начин е агитирала колегите ми да участват в този фарс", твърди Димитрова.

Малко след като публикува този документ в социалните мрежи, с коментар се включи и неин бивш колега, който потвърди, че отдавна знае за побоя.

"Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала "Откраднат живот", малко след тези събития. Няма да коментирам какво се е случило, защото не съм присъствал, само ще кажа, че историята ми е разказвана с подробности още 2018 г. от някои от хората, които са оставили имената си под оправданието на "Дрийм Тийм" (компанията продуцент на сериала – б.а.). Как ще завърши историята, не зная, но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия, които са позволили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не „забравят” удобно. Надявам се и други да размислят", написа реквизиторът.

Диана Димитрова се обясни за голите си снимки, които изпращала на дъщерята на Вергов

Името на другия свидетел на Диана Димитрова е Стефан Геков, втори асистент камера: "Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера асистент в „Откраднат живот”. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя. НЕ съм станал свидетел на самото деяние! "Колеги" ми позвъниха да добавят и моето име в ОНЗИ списък. Доводите им бяха да се запази НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в публикуваното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ СЕ!

Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила, за да прикрият синините под очите й. Аз ИМАМ топки за разлика от "колегите" ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще променят мнението си и ще се появят с друго писмо. А за тези, които услужливо "не помнят", има кой да ги накаже. Един вижда всичко!"

Актрисата припомня, също така, че Грета Манчева, главен художник гримьор в сериала, също е потвърдила пред служители на криминална полиция, че след побоя й е оказала първа помощ, третирайки лицето й със замразяващ спрей. Гардеробиерът Владимир Ковачев потвърждава, че името му е използвано в отвореното писмо без неговото изрично съгласие. Диана е категорична, че ще обжалва отказа на прокуратурата за образуване на досъдебно производство.

Любопитна подробност, която няма как да подминем, е, че Диана Димитрова, която някои обвиняват, че пет години е мълчала за случилото се, всъщност говори за побоя още през 2018 г. Прави го по време на интервюто, което дава пред Мариан Станков - Мон Дьо за Нова тв, но без да уточнява кога се е случило и кой й го е нанесъл. 

Елен Колева проговори за битата Диана Димитрова и се нахвърли срещу Вергов и мафията в гилдията

Ето и пълния текст на интервюто:

– А жертва на физическо насилие била ли си някога?

– Да, била съм. По много нелеп начин, за който не искам да говоря, но… важното е, че съм жива и здрава.

– Това е било опит за изнасилв*не?

– Не! В никакъв случай! Слава Богу, не! Не!

– Или са били шамари?

– Нещо като шамари.

– Нещо като шамари, Диана, са си шамари.

– Имах предвид, че беше много по-сериозно от шамари. Затова казах „нещо като”.

– Пребиване?

– Да, пребиване.

– Това е било някаква любов?

– Не знам какво точно е било.

– Кога се случи това?

– Нямам спомен… преди години… точно… Опитвам се да мисля много след тази случка какви хора допускам в живота си. Ние често си мислим, че познаваме даден човек, но в един момент се оказва, че виждаш абсолютно непознат човек пред себе си.

– Ти кога си тръгна – след първото пребиване?

– О, разбира се! Веднага.

– Не си позволила да те обземе този… стокхолмският синдром?

– Не. Стокхолмският синдром не е за мен. Просто осъзнах, че аз съм човекът, който не е преценил, че има контакт с човек, който има психични отклонения. Не мога да кажа, че съм жертва. Мисля, че психическото боли много повече. Думите трошат кости, нали така? Това е просто момент, в който два свята се сблъскаха, и това се случи веднъж./show.blitz.bg

 

Коментирай

Колко още години ще ни занимава??

Колко още години ще ни занимава?? 04.04.2023 11:58

Пак лиииии!!! Тази женица не разбра ли, че съдът не обръща внимание на “този каза, онази видя..” Няма ли нагледни доказателства, всичко е вятър. Сетила се след 5 години, няма медицинско, снимките не са доказателство.

боримеч

боримеч 04.04.2023 12:53

стига вече с тази улична мастия тези свидетели са я опъвали яко и сега и се отплащат със гнусотии защото може и за тях да пише

румборак

румборак 04.04.2023 14:07

Ще и бръкна стандартно с 4 пръста. Даде ли до китката значи е права.

kravar

kravar 04.04.2023 14:14

aman ot taq pradla na diariq stiga ve4e !

И така....

И така.... 04.04.2023 14:30

В никакъв случай не подкрепям насилието над когото и да е ,НО тук явно се търсят ПОВОДИ за въвеждане на " ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ" и за това се търсят известни личности даже и след 9 години.....

Тиата

Тиата 04.04.2023 16:38

Трябва да има възмездие. И ще има, по един, или друг начин. Разбра ли Вергов?!

Верго

Верго 04.04.2023 17:47

Тита, ще те възмездя като ти го подам директно от гъзъ в устата.

ТАКАааа

ТАКАааа 04.04.2023 17:48

Идваше на снимки с "ОГРОМНЙ ОЧИЛА". Покажете кадрите с огромните очила!

Цомбо

Цомбо 04.04.2023 18:16

Бе таз недоклатена шунда що не си вземе една карта за Наречен и поне две седмици да не ни занимава с глупостите си. А дано си намери някой да й напълни всички дупки качествено та да миряса

haha

haha 04.04.2023 18:26

Добре се е подготвила. Видиш ли 2-3 свидетели видели по-добре от 20-30 свидетели. Върви доказвай после, че нямаш сестра. Евроджендърската демокрация унищожава всичко.

Озек

Озек 04.04.2023 19:12

А стига с тази манипулаторка...

басимамата

басимамата 04.04.2023 19:57

така нар.нови свидетели чехльо и геврека не са видели , ама знаят.....( недоумение) и кой каза че са свидетели, щото аз не съм видял, ама знам за тройка с художничката в главната роля.....:р

Той

Той 04.04.2023 20:34

Незнам за Диана....но Вергов е голям боклук....високомерен....все едно е Брат Пит 2

читател

читател 04.04.2023 20:35

Блиц, докога ще ни занимавате с тази смърдяща селска пачавра?

007

007 04.04.2023 21:30

Може да не го осъди,но поне ще го разобличат.Аз й вярвам!

пешо

пешо 04.04.2023 21:37

Всички сте ПОМИЯРИ в гилдията,и Пияници и Мързеливци !!

Шуши

Шуши 04.04.2023 22:54

О,стига вече !Има си органи те да преценят!!!

Кира

Кира 05.04.2023 0:17

От този тип жени никога не става нищо.И в семейтво и в професията Покрай нея истински пребити жени не могат да се жалват публично . Дано да се престрашат, защото те имат нужда А тази все по изпада в класацията .

набедителката

набедителката 05.04.2023 1:45

Мой роднини е работил в екипа (от ‘късия’ списък на набедителката-метреса) в деня на обвинението, та чак до края на сериалите. Не е видял нищо подобно, нито си спомня такава случка да се е коментирала сред колеги.

кошаревци

кошаревци 05.04.2023 1:49

А аз да попитам кошаревския свидел на набедителката – камерния чирак С.Геков, как са я снимали с очила за неколко седмици без никой да забележи, защото синините не отминават за два дена? А на другая кошаревец една жена му била казала (може би на женския пазар пред корнишоните?).

Пълен цирк !

Пълен цирк ! 05.04.2023 4:09

На единия свидетел му "разказали", а другият свидетел "не присъствал" на побоя, но "видял" ... гримираната Диана...

todor

todor 05.04.2023 6:34

И аз съм чул че са я набили, не съм видял.Каза ми един дето е чул от един друг който е видял,ама няма да кажа кой е.

Ох на бати

Ох на бати 05.04.2023 13:49

Дианчето може само да я е на в дупето тясно и да и намажа синините със спермол много бързо ще и мине всичко ще я излекувам с мандръсание

Спомням си че

Спомням си че 05.04.2023 13:53

В едно интервю в "На кафе" от 27.01.2020 година .казва, че всяка жена си мечтае тайничко за един як бой, нещо от рода имала тайна жажда за бой.

Електра

Електра 05.04.2023 16:19

Не може да си мачкала чаршафите с женени доста по-възрастни мъже и след това да искаш думите ти да имат тежест и обществото да е на твоя страна.

Баста

Баста 05.04.2023 16:39

Престанете с тази уропсия. Народа, държавата загива а ние ще я съжеляваме или плюем.

POLANSKY

POLANSKY 05.04.2023 19:48

TAQ MNOGO PROTIWNA TRQBWALO E DA BLUSKA U KUHATA 4UTURA POWE4E

ааааааааа

ааааааааа 11.04.2023 23:03

Няма лоша реклама. Ще ходя да я гледам.