Още един свидетел на побоя на Диана Димитрова хвърли бомба: Аз имам топки за разлика от колегите в "Откраднат живот"! СНИМКА

Още един свидетел на побоя на Диана Димитрова хвърли бомба: Аз имам топки за разлика от колегите в "Откраднат живот"! СНИМКА

Искам да изкажа огромното си възмущение и разочарование от развитието на организираната жалка кампания, целяща да неглижира и прикрие травмите, които получих от побоя на 14.11.2017 г. и в същото време да излъска имиджа на насилника. Напомням, че травмите се потвърждават от експертизата в преписката от Софийска районна прокуратура. Това казва Диана Димитрова по повод тиражираните нови информации за скандала с Вергов.

"Както вече Ви е известно, на 27 март до медиите беше изпратено отворено писмо, в което 31 човека от екипа на сериала "Откраднат живот" ''твърдят'', че побой над мен не е имало. Това се оказа фалшива новина, защото от Call Sheet , който е официален документ и вече показах публично, става ясно, че 20 души от подкрепящите отвореното писмо физически изобщо не присъстват на снимачния ден.  

Диана Димитрова извади нов коз, ето кой от "Откраднат живот" проговори за боя СНИМКА

Това обаче съвсем не е всичко. Далеч по-скандалната част в това активно мероприятие срещу мен е, че в писмото фигурират имената на хора, които са част от екипа на сериала Откраднат живот, без тяхното съгласие. Освен злоупотребата с имената им, те не са били информирани за упоменатия текст в писмото и изобщо за съставянето му", пише актрисата. И добавя още:

"Жената, която лъжесвидетелства, след като се представи за единствения пряк свидетел в гардеробната на 14.11.2017 г, е провела редица телефонни обаждания и по недопустим начин е агитирала колегите ми участват в този фарс. 

На този етап четирима свидетели от екипа на Откраднат живот застват с имената си и опровергават написаното в писмото. Двама от тях потвърждават, че са видели нараняванията ми след побоя в снимачния ден. Става въпрос за следните хора:

Грета Манчева - главен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, потвърждава думите си от показанията дадени пред ''Криминална полиция'' СДВР. В преписката от Прокуратурата нейните показания се свеждат само до едно изречение.

Диана Димитрова се обясни за голите си снимки, които изпращала на дъщерята на Вергов

Владимир Ковачев - гардеробиер. Потвърждава, че името му е използвано в отвореното писмо без неговото изрично съгласие. 

Михаил Чехларов - реквизитор. Прилагам цитат от неговия официален коментар в моя инстаграм профил:

''Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала Откраднат живот, малко след тези събития. Няма да коментирам какво се е случило, защото не съм присъствал, само ще кажа, че историята ми е разказвана с подробности още 2018 г. от някой от хората, които са оставили имената си под оправданието на ''Дрийм Тийм''.

Как ще завърши историята, не зная, но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия, които са позволили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не ''забравят'' удобно. Надявам се и други да размислят.''

Стефан Геков - 2-ри асистент камера. Прилагам цитат от неговия официален коментар във моя фейсбук профил.

Елен Колева проговори за битата Диана Димитрова и се нахвърли срещу Вергов и мафията в гилдията

''Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера асистент в Откраднат живот. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя. НЕ съм станал свидетел на самото деяние! ''Колеги'' ми позвъниха да добавят и моето име в ОНЗИ списък. Доводите им бяха да се запази НЕУТРАЛИТЕТ по случая.

А в публикуваното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ СЕ! Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила за да прикрият синините под очите й. Аз ИМАМ топки за разлика от ''колегите'' ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще променят мнението си и ще се появят с друго писмо. А за тези които услужливо ''не помнят'', има кой да ги накаже. Един вижда всичко!''

От изнесеното по горе съм длъжна да направя следното заключение: в държава в която изверговщината предпочита да пази неутралитет, се развиват мижитурките. И пак да повторя - това, че побоят е с изтекла давност, не значи, че насилникът невинен. Трябва да се знае, че топлият юли ще се превърне в мразовит януари за онези, които ще бъдат подведени под отговорност по чл. 290, когато отидем в съда, защото аз ще обжалвам отказа на прокуратурата да бъде образувано производство. 

Аз съм жена, претърпяла и преодоляла брутално насилие. Избирам обаче да не мълча. Най-вече заради онези жени, които се страхуват да говорят за насилието и в момента прикриват синините си с фон дьо тен."/show.blitz.bg

Коментирай

Црни

Црни 29.03.2023 13:15

Йебане у газо до насирание за тази лепотица.

боримеч

боримеч 29.03.2023 13:25

на този дето казва че има топки но са закърнели от смукането на диана глупак до трето разрядна курва

Аман!!!

Аман!!! 29.03.2023 15:08

Стигааааа!!!! Сега, на всеки на когото нещо е разказано, ще си изявява. Досадно е!!

БАБА АЙШЕ

БАБА АЙШЕ 29.03.2023 16:43

А Али Реза и Ферхундето там бяха? Да са научат на сериали.....

ALF

ALF 29.03.2023 17:59

Прост човек и силен вЕтър нищо не ги спира!

Лош вестоносец

Лош вестоносец 29.03.2023 19:23

Аз пък ще ви кажа, че в България много жени са яли шамари!

Арни

Арни 29.03.2023 19:47

Тези коментари ясно показват, че не сме за Европа, а за Ориента, където да се бият жени е нещо нормално. Много жалко!

kravar

kravar 29.03.2023 20:13

stiga ve4e s taq pradla na diariq !

Иван

Иван 30.03.2023 0:08

Педофилка

Арни

Арни 30.03.2023 0:14

За подчовеците които закачат деца, като тази долна курва, боя им е малко!

Анка Петкова

Анка Петкова 30.03.2023 0:52

Не ми е ясно ,каква е причината за побоя? Кой го е предизвикал и ставаме съдници, без да знаем истината. Какво е станало, а това е работа на Прокуратурата! Дълго време се коментира и не знаем кого съдим! Само лошо изписани думи, не дават решение! Сложете край на тази сага!

ДАНКА

ДАНКА 30.03.2023 1:00

Не ми е ясно ,каква е причината за побоя? Кой го е предизвикал и ставаме съдници, без да знаем истината. Какво е станало, а това е работа на Прокуратурата! Дълго време се коментира и не знаем кого съдим! Само лошо изписани думи, не дават решение! Сложете край на тази сага!

arting

arting 30.03.2023 1:03

Няма сага! Има една отхвърлена, озлобена жена, която след 5 години е решила да си прави пиар! Каквото е било, било е - и е така заради мълчанието и 5 години. Сега само простее!

Мистерия

Мистерия 30.03.2023 1:25

Оф, той морала има много проявления и лица. Не е само сто години женен/а, гледа деца/не, да се издъни кръшкач и т.н. То е морално и дърт да не прави интриги, сплетни, пари от ситуации и т.н. Странна работа.

Браво, имало нормални мъже!

Браво, имало нормални мъже! 30.03.2023 1:38

Нормалните мъже винаги ще подкрепят една жена, но джендъри и мутри правят обратното. Виждаме, че има нормални мъже с топки, които не се плашат от джендъри и мутри.

bih i go butnal

bih i go butnal 30.03.2023 2:26

izglejda selska mrasnica , sigurno mn se razdava ako imash pari

Да бе,

Да бе, 30.03.2023 2:48

пращала си голи снимки на 15 г. дете! Аз също бих го претрепал този плазмодий! А пък се е сетила 5г. след случая да повдига въпрос! Долна курва - атакувала бащата през детето! Не шамари, ами як бой!

haha

haha 30.03.2023 5:35

Евроатлантическа ценност - някоя ковра решава, че преди 10 г. си я шамаросал, почва да те съди и няма отърване. А дали е истина или не, никой не го интересува, щото мъжа е виновен. Атаката срещу белия хетеросексуален мъж е по всички фронтове.

haha

haha 30.03.2023 5:40

А за много знаещите за къде сме, давземат да проверят в т.н. демократичен запад жените кога получават права да гласуват и някои други. И до коя година е имало робство. И да сравнят с ориенталска България и някои други държави от изостаналия по отношение на правата изток.