Изплуваха нови подробности за битата Диана Димитрова! Тя разкри кой и как манипулира съда

Изплуваха нови подробности за битата Диана Димитрова! Тя разкри кой и как манипулира съда

На 27 март се появи отворено писмо от екипа на сериала "Откраднат живот", в което отново се засяга скандалът между Юлиан Вергов и Диана Димитрова. Всички от продукцията застават зад актьора, за който Димитрова твърди, че е проявил насилие върху нея по време на снимки на сериала. 

В писмото са поместени 30 имена на хора от творческия екип, които твърдят, че са станали свидетели на словесен конфликнт, но категорично отхвърлят версията на актрисата, че е била бита и ритана в лицето. Оказа се, че в писмото са използвани имената на хора от екипа, които не са дали съгласието си и споделят корено различна версия за случилото се и застават зад гърба на потърпевшата. 

Появи се отворено писмо и от самата Диана Димитрова и всички хора от екипа на "Откраднат живот", които са възмутени от нахалството на колегите им да използват техните имена във фалшиво поднесена информация. 

Ето какво пишат до медиите Дина Димитрова и поддръжниците й от екипа: 

"Още колеги от Откраднат живот изразиха възмущението си от използването на имената им във фалшивото отвореното писмо, изпратено до медиите 27-ми март 2023 г. 

Даниел Емарт - сет дресър. Прилагам цитат.
''Казвам се Даниел Емарт, бях Сет дресър в сериала, потвърждавам казаното от колегите, името ми е използвано в медиите без съгласието ми, обадиха ми се с повод че правят списък на екипа да спазваме някакъв неутралитет, никога не е ставало дума за писмо до медиите и настоявам името ми да се махне от онзи списък''

Дилян Иванов - 2-ри асистент камера. Прилагам цитат.
''Казвам се Дилян Иванов 2ри асистент камера. Обадиха ми се с молба за неутралитет, като ще бъде упоменато че не подкрепям никого и не съм виждал или чувал да се е случило нещо до момента на изявлението от Диана Димитрова. Писмото го прочетох от медиите до тогава не съм го виждал. В последствие се оказа, че във въпросния ден не съм бил на работа. Желая името ми да бъде премахнато от този списък!

Светлозар Петров - реквизитор, потвърждава, че е получил обаждане да запази неутралитет. Потвърждава, че не е информиран за упоменатия текст в отвореното писмо, изпратено до медиите на 27-ми март 2023 г. и че не е давал съгласие името му да бъде използвано във въпросното писмо.

Йоана Попова - гардеробиер. Прилагам цитат.
''Казвам се Йоана Попова и постъпих на работа като гардеробиер през 2019 г. в ''Откраднат живот''. Не съм свидетел на случилото се, но ми е разказвана история от колеги, чиито имена присъстват в отвореното писмо от ''Дрийм Тийм'', в която се споменава ''шамар'' и последвала ''синина'', а не просто словесен конфликт. Предполагам, че колегите ми са били изманипулирани за да запазят работните си места. Надявам се сега да постъпят правилно!''

Грета Манчева - главен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, потвърждава думите си от показанията дадени пред ''Криминална полиция'' СДВР. В преписката от Прокуратурата нейните показания се свеждат само до едно изречение.

Владимир Ковачев - гардеробиер. Потвърждава, че името му е използвано в отвореното писмо без неговото изрично съгласие. 

Михаил Чехларов - реквизитор. Прилагам цитат.
''Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала Откраднат живот, малко след тези събития. Няма да коментирам какво се е случило, защото не съм присъствал, само ще кажа, че историята ми е разказвана с подробности още 2018 г. от някой от хората, които са оставили имената си под оправданието на ''Дрийм Тийм''. Как ще завърши историята, не зная, но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия, които са позволили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не ''забравят'' удобно. Надявам се и други да размислят.''

Стефан Геков - 2-ри асистент камера. Прилагам цитат.
''Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера асистент в Откраднат живот. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ последствията след побоя. НЕ съм станал свидетел на самото деяние! ''Колеги'' ми позвъниха да добавят и моето име в ОНЗИ списък. Доводите им бяха да се запази НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в публикуваното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ СЕ! Диана Димитрова в следващите дни идваше на снимки с огромни очила за да прикрият синините под очите й. Аз ИМАМ топки за разлика от ''колегите'' ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще променят мнението си и ще се появят с друго писмо. А за тези които услужливо ''не помнят'', има кой да ги накаже. Един вижда всичко!''

В каква държава живеем, след като лъжесвидетелите Велина Павлова и други от хайката, както стана ясно, организират съставянето на фалшиво писмо, уж от името на 31 човека от екипа на Откраднат живот, 20 от които не присъстват в деня на побоя. 
В каква държава живеем, след като Прокуратурата вярва на тази псевдосвидетелка-телефонистка, а не на човека, който ми спаси лицето със замразяващия спрей в деня на побоя. 

Отговорът е: Когато хванеш Господ за шлифера, никой не го е еня в каква държава живееш. Още нещо ще кажа на безскрупулните защитници на насилника. Един ден Господ може да сведе поглед и да Ви подари от "моя грим''. Мили хора, не Ви го пожелавам", гласи писмото до медиите от страна на Диана Димитрова./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

чичо чарли

чичо чарли 31.03.2023 11:22

Тази девойка много обича играта с трите кура. И ние стоим твърдо зад нея.

Фифо

Фифо 31.03.2023 11:28

Да така е, който е по-известен и изглеждащ ;свестен; го оневиняват в съда.....нормално

Елена

Елена 31.03.2023 12:27

Докога ще ни занимавате с това недоразумение,наречено актриса.Понарисувала се,изсинила се и решила,така да си прави пи-ар.Стига вече,да отиде на психиатър и да миряса.

kravar

kravar 31.03.2023 12:29

STIGA Ve4E S TAQ PRADLA NA DIARIQ AMAN !

ани

ани 31.03.2023 12:51

Спрете се вече. Не ви ли писна да ни занимавате с тая.

Джони Локър Шексбийр

Джони Локър Шексбийр 31.03.2023 17:12

Появи ли се някъде Асдис Ранр знам че ще падне яко ибан, урове дузина ще изпотроши, щом приятелката и РУЖА ЯКО ГИ ОПЪРДИ!

Анонимен

Анонимен 01.04.2023 6:35

До кога с тези простотии

А, сиктир

А, сиктир 01.04.2023 9:57

с тези селски истории на една развратна, луда, комплексирана, злобна куч.ка. Писна ми от нея и простотиите й.

costovs

costovs 01.04.2023 15:09

Посочените от Диана лица са по-долу в иерархията, получават малки заплати и лесно може да са купени. Голяма част от тях са мъже, на които може да се въздейства с лек флирт.