logo

Нещо страшно става с майката на Димитър Рачков! Арест я съсипа! (СНИМКИ)

Нещо страшно става с майката на Димитър Рачков! Арест я съсипа! (СНИМКИ)

Майката на Димитър Рачков буквално е съсипана и актьорът се чуди какво да направи, за да разведри ежедневието й поне малко.

Причината за срива, който в момента изживява майката на комика Станка, е ареста на по-малкия му брат Петър, пише "Уикенд". За разлика от популярния си брат Димитър - Петър винаги е бил черната овца в семейството и вече има богато криминално досие.

В края на май Петър Рачков за пореден път бе арестуван от полицията в Бургас, след като по време на скандална акция бе сгащен от служителите на реда да продава синтетични наркотици, които произвеждал сам в дома си.

Ето какво прави Рачков и с кого след раздялата с Мария Игнатова (СНИМКИ)

Петър криел дрогата в запалки, защото знаел, че ченгетата са го взели на мушката си. В крайна сметка го спипали и сега му предстои дело в съда.

Родителите на Димитър Рачков разбрали за ареста на брат му от новините, а майка му Станка изпаднала в ужас при мисълта, че синът й може да влезе в затвора.

Наскоро Рачков се прибрал в родния си Бургас за няколко дни, защото имал и представление на своето "Забранено шоу" в Летния театър. Впечатление направило, че майка му седяла на последния ред, само и само да не привлича вниманието на своите съграждани.

Рачков сяда на стола на Слави Трифонов!

По време на скечовете си обаче, Митко Рачков сам насочил вниманието към баба Станка, отправяйки послание към нея: "Мамо, обичам те!"

Въпреки че дълбоко се срамува от изцепките на брат си, Рачков все пак бил готов да застане зад него и да му помогне с каквото може, най-вече заради родителите си, издават близки до актьора.

Припомняме, че преди 2 години, при спецакция на полицията, Петър Рачков бил спипан, заедно с други двама бургазлии, в кола, пълна със синтетична дрога и нарколаборатория. Тогава той отрече да има нещо общо с това.

Няма да повярвате с кого е опасно близък Рачков! (СНИМКА)

Братът на Рачков три пъти е бил хващан да шофира и без книжка, но всеки път се е отървавал само с глоби. В досието му фигурира и случай от 2014-та, когато бил задържан за притежание на фалшиви долари.

Ако бъде признат за виновен, Петър Рачков може да отнесе от 2 до 8 години затвор, твърди изданието./show.blitz.bg 

Коментирай