logo

Няма да повярвате с кого е опасно близък Рачков! (СНИМКА)

Няма да повярвате с кого е опасно близък Рачков! (СНИМКА)

"Като две капки вода" приключи поредния си успешен сезон, но един от двамата му водещи продължава да е под светлините на прожекторите. Става дума за Димитър Рачков, който направи нещо много неочаквано на купона след края на култовото шоу в популярно столично заведение.

Бдителни присъстващи видяха колко щедро се раздава той на дансинга, но освен това и в колко близки отношения е с една от шефките на bTV. Опасно близки..!

През 2018 година победителят Славин Славчев липсваше от партито, но този път сегашният Стефан Илчев делеше масата на шефовете - семейство Халваджиян и дори се качи на сцената, за да изпее някои чужди песни, понеже свои той няма, пише "Марица".

Синовете на Димитър Рачков и Евтим Милошев изумиха с...

На дансинга на макс се раздадоха Деси Добрева, Мария Илиева, балетисти от шоуто. Чалга пък пя Милко Калайджиев, въпреки че в заведението на съпругата на продуцента Магърдич Халваджиян фолк не се пуска. На сцената беше още Папи Ханс, който също купонясва здраво, въпреки че преди три седмици погреба баща си.

Мария тотално го закъса след раздялата с Рачков!

Водещият Димитър Рачков пък делеше времето си между Кремена Халваджиян и бившата шефка на Би Ти Ви Светлана Василева. Василева от няколко години е изпълнителен директор на фирмата на Магърдич. Двамата се показаха в опасна близост, а бившата на Митко-Мария Игнатова липсваше от празненството. Зуека също се наслаждаваше на компанията на красиви жени./show.blitz.bg

Коментирай

ebacha

ebacha 30.05.2019 16:44

Искаш да спечелиш много пари бързо? Започни сега- пробвай се с начален бонус 1200 евро!Играй сега ! https://bit.ly/2HKWzdH

дфг

дфг 31.05.2019 16:30

Незнам дали защото съм безочилата или снимката така направена ама в началото я помислих за Цецка Цачева И си викам цвета на косата си променила ама то пък друга била.

само питам

само питам 01.06.2019 0:26

сега ли да го преместя, или утре.