Синовете на Димитър Рачков и Евтим Милошев изумиха с…

Синовете на Димитър Рачков и Евтим Милошев изумиха с…

В скорошен епизод на хитовия медицински сериал "Откраднат живот" видяхме как за първи път братята, които се изявяват като актьори, се срещнаха очи в очи на снимачната площадка. Но това, което двамата сториха, остави без думи всички!

Добре известно е, че Димитър Рачков-младши (когото гледаме в образа на Коко, б.а.) и Петър Милошев (в ролята на Пепе, б.а.) са синове на сценаристката на „Откраднат живот” – Христина Апостолова.

Димитър Рачков-младши е плод на любовта ѝ с актьора Димитър Рачков, а Петър Милошев – син от връзката ѝ с продуцента Евтим Милошев.

Вижте каква красавица е станала дъщерята на Марта Вачкова! (СНИМКИ)

Малките актьори обаче, така впечатлиха многобройните почитатели на сериала, че вече е нещо нормално да прочетем в социалните мрежи поредното мнение, че двамата със сигурност ги чака бляскаво актьорско бъдеще.

Димитър Рачков – младши влезе в ролята на оставения в дом за деца Коко и между него и героинята на Марта Вачкова - сестра Жекова, възникнаха топли взаимоотношения. Петър Милошев пък се превъплъти в сина на доктор Христо Карагьозов, чийто образ изгражда Владимир Карамазов. Около двете деца се развиха някои важни сюжетни линии в най-успешния български медицински сериал.

„Когато гледахме сцената на контролния монитор, не можах да се въздържа, защото този герой се играе от моето собствено дете. И самият Юлиан се разплака, той толкова силно влезе в тази роля, в тази сцена. Нашата работа е свързана с емоции и някак си не можах да се сдържа”, призна и продуцентът Евтим Милошев, които стои зад най-хитовите сериали в българския тв ефир в момента – медицинската сага „Откраднат живот” и криминалната мистерия „Дяволското гърло”./show.blitz.bg

Коментирай

Владимир

Владимир 10.05.2019 11:19

Aми да! Мама пробута и двете си чеда!

ЕГАТИ!!!

ЕГАТИ!!! 10.05.2019 11:42

КАКВО ИЗЛИЗА ВСЪЩНОСТ, ЧЕ ТОВА СА ДЕЦАТА /ЗДРАВЕ ДА ИМ Е/, КОИТО СА ВЪРХЪТ.ДРУГИ ТАКИВА ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ НЯМА!

pich

pich 10.05.2019 12:39

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби ! нови игри и забележителни джакпоти .Нужен е минимален депозит от 10 евро!Забавление за пичове ! https://bit.ly/2vGdh7g

Е, и?

Е, и? 10.05.2019 13:24

Колелото се върти, но нищо не се променя! И в детските филми от преди 1989-та играеха децата на известните, не децата на работниците. Да си припомним: Таралежите се раждат без бодли ; Куче в чекмедже и т.н.

www

www 10.05.2019 20:06

Не гледам сериала, досаден е.

Rodna idiliya

Rodna idiliya 12.05.2019 10:28

Vsyaka mayka misli, che neynite deza sa nay- umni I nay-hubavi. :)

Баба Елена

Баба Елена 12.05.2019 13:04

Станете продуценти и си направете децата артисти...

Баба Елена

Баба Елена 12.05.2019 13:06

Станете продуценти и си направете децата артисти...