logo

Не е за вярване колко милиона ще прибере Теди Велинова след развода с д-р Енчев

Не е за вярване колко милиона ще прибере Теди Велинова след развода с д-р Енчев

Бившата моделка ще измъкне от пластичния хирург 2 милиона, тузарска къща и возило

Моделката Теди Велинова има основания да каже „Багодаря ви, д-р Енчев!“ дори и след изненадващата раздяла с пловдивския пластичен хирург. Преди седмица двамата обявиха развода си след 8-годишен съвместен живот.

Оказа се, че очилатия ваятел на силиконови гърди ще се бръкне дълбоко покрай развода, за да подсигури луксозен начин на живот на бившата си съпруга и двете си деца.

Д-р Енчев и Теди Велинова хвърлиха светската бомба на годината

Според споразумение между Ангел Енчев и Теди Велинова, популярната моделка получава тузарската семейна къща в софийския квартал „Симеоново“. Престижният имот струва над 2 милиона лева, а месечните разходи по поддръжката на къщата възлизат на над 3 000 лева.

Шокиращ обрат със светската бомба, която Д-р Енчев и Теди Велинова хвърлиха

„Къщата в Симеоново остава за бившата ми съпруга, а аз ще живея в Пловдив“, призна Ангел Енчев в интервю пред в. „Уикенд“.

Ето какво направи Теди Велинова след раздялата с д-р Енчев! (СНИМКИ)

Близки до пластичния хирург разкриха, че една от причините за раздялата между д-р Енчев и съпругата му е нежеланието на Теди да живее постоянно в Пловдив с децата си Филип и София. Основният бизнес на д-р Енчев пък е съсредоточен в града на тепетата, макар той да притежава клиника за пластична хирургия и в София.

Ето защо се разделиха д-р Енчев и Теди Велинова!

Д-р Енчев ще плаща месечна издръжка от 20 бона на бившата си жена и двете си деца Филип и София

Освен къщата, приписана на Теди Велинова, моделката ще получава и 20 000 лева месечна издръжка за отглеждането на 7-годишния Филип и 2-годишната София.

Първородния син на д-р Енчев и манекенката е записан в частно училище, а дъщеря им посещава престижната детска градина „Сейнт Джордж“ в столицата, където годишната такса е 30 000 лева. Целият масраф ще бъде поет от заможния татко Ангел Енчев.

Теди Велинова запазва за себе си белия джип "Мерцедес" с регистрационна табела 906090

Самата Теди Велинова пък се води на работа към клиниката за пластична хирургия на вече бившия си мъж. Той е осигурявал на заплата от 5 000 лева съпругата си, която се водела на длъжност „пиар специалист и рекламно лице“, разкрива запознат.

За Теди Велинова след развода остава и мощния джип „Мерцедес“ GL с „тематична“ регистрационна табела 906090. Не е известно дали красавицата ще смени номера на возилото, купено за 200 000 лева от вече бившия й мъж преди 2 години.

Общи приятели на разпадналото се семейство Енчеви са категорични, че пластичния хирург и популярната моделка запазват добри отношения. Това вероятно се дължи и на щедростта на пловдивския виртуоз на скалпела./show.blitz.bg

Коментирай