Максим Генчев се зарече: Ще съсипя кариерата на Ники Илиев, гилдията е жесток паразит

Максим Генчев се зарече: Ще съсипя кариерата на Ники Илиев, гилдията е жесток паразит

Скандалът с филма за Христо Ботев, дело на режисьора Максим Генчев, не стихва и помита след себе си невинни хора. В случая изкупителна жертва се оказа Ники Илиев, който бе сериозно нападнат от колегата си Калин Сърменов. 

Директорът на Сатирата и режисьорът на "Завръщане" си размениха доста хапливи реплики, като повечето хора застанаха зад гърба на Илиев. Максим Генчев също не подмина скандала между двамата актьори и изказа своята позиция, като категорично заяви, че повече няма да работи с Ники Илиев. 

"Ники Илиев - българският Хенри Фонда! Един от малкото съвременни актьори, който владее “втория план”! Избрах го без видео-проби (кастинг), поканих го за трудната роля - Джам Бол (в превод “много прозорци”). Актьорът прие и се справи скандално блестящо!!!

Ники Илиев срина със земята Сърменов с тези тежки и болезнени думи

 

За жалост повече няма да мога да каня този прекрасен творец в мой филм, простащината победи... а можеше да пресъздаде брилянтни образи на велики български герои и антигерои!

Обръщам се, с цялата суровост на доброто си сърце, към злобните, сърдитите, зависливите и всякакви невежи лумпени да оставят това талантливо момче да радва нормалните хора, ценящи и обичащи родното кино", заяви Максим Генчев след нелепия коментар на Сърменов за затвореното око на Ники в една от сценитем, където стреля с пушка. 

На въпрос защо се отказва от шанса да работи все пак с Ники Илиев, Максим Генчев заяви: "Ще му съсипя кариерата. Гилдията е жесток паразит". Истината е, че арт средите не приеха филмите на Генчев. Филмът за Левски бе подложен на жестока критика, а сега и този за Ботев се опитват да омаловажат и съсипят труда на целия екип./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 14.01.2023 13:21

За съжаление Ники Илиев има само визия и никакъв талант нито като акрьор,нито като режисьор.Тези които го хвалят само го заблуждават и не му правят услуга.

Пико

Пико 14.01.2023 14:00

Има прост начин за определяне на премерващото око.Ходилите в казармата може би си го спомнят,с показалеца на ръката.Така може интуитивно Н.И. да се е премерил с правилното за него око.

Връщай парите на народа

Връщай парите на народа 14.01.2023 14:12

Бездарен, но амбициозен ис връзки! Поредната историческа диария, сътворена от Генчев, чрез любезното съдействие на БНТ. Т.е с нашите данъци ! Филмът е не просто диария, а чутовен връх на бездрието, както в актьорско, така и в сценаристко и режисьорско отношение!

До Пико

До Пико 14.01.2023 14:14

Абе Пико, а ти в казармата ходил ли си ? :) Как ще сложиш лявото око зад мерника на пистолет, който държиш с дясната ръка?Хайде, купи си един воден, пластмасов от пазара и се пробвай, да видиш какво се получава!!! По интуиция е възможно само да се застреляш в дясното слепоочие с лявата ръка :))

Сиси

Сиси 15.01.2023 0:11

Тоя Максим Генчев какъв режисьор е. Излъчва злоба и цинизъм, изглеждаше точно в рекламата с нож в месарницата

Сиси

Сиси 15.01.2023 0:11

Тоя Максим Генчев какъв режисьор е. Излъчва злоба и цинизъм, изглеждаше точно в рекламата с нож в месарницата

dimidimi

dimidimi 15.01.2023 0:14

Ако не е баща му,Никито е никой,ще бъде запомнен с некъдрноста и окото а тия с пръста само доказват че не са били в казарма, и филма е обида за българите и историята, също и филма за Левски.Генчев е майстор на рекламните клипчета за кренвирши,историята е друго нещо,не е суджук.

Селян

Селян 15.01.2023 11:37

Голям страпон за всички културтрегери.

https://cryptofaucets.eti.pw

https://cryptofaucets.eti.pw 15.01.2023 17:08

https://cryptofaucets.eti.pw

BoKo

BoKo 15.01.2023 18:33

Кенеф медията бли...едиси какво, отново подвежда малкото си читатели. Максим Генчев не желае да съсипе кариерата на Ники Илиев, заради лицегъзки като Сърмен, близ, пикове и т.н.

непоносим

непоносим 20.01.2023 0:46

Г-н Генчев, за да докажеш кой крив и кой прав, направи филм за себе си. Ще играеш главната роля, а сърежисьор ще ти бъде танкиста Евгени Михайлов. Това вече ще е класика.

AБЕ 2

AБЕ 2 01.02.2023 16:51

"зависливите "