И Дарин Ангелов се изказа за Народния театър, обидени със сигурност ще има

И Дарин Ангелов се изказа за Народния театър, обидени със сигурност ще има

И актьорът Дарин Ангелов, който от 23 години е част от трупата на Народния театър, публикува своето мнение относно продължаващите скандали и проблеми в театъра.

Неговото мнение е противоположно на това на бунтуващите се срещу директора на театъра Васил Василев. Припомняме, че само преди дни същата стъпка предприеха колегите на Ангелов Ана Пападопулу и Владимир Карамазов. Ангелов казва, че изпраща един от най-успешните си сезони, който едновременно с това обаче е и един от най-трудните, а причината са драматичните случки от последните месеци.

"Колеги, от които съм се учил, към които изпитвам уважение, които безкрайно ценях и обичах, сякаш забравиха, че са артисти и поставиха огромното си его над театъра. Обругаваха го, плюха по него, петниха го, обиждаха го. Не стига това, ами и публиката въведоха в изкуствено създадени скандали и разчистване на лични конфликти чрез манипулации и изопачаване на истината. Надпреварваха се, кой ще е по-активен "фейсбук патриот" и тичаха по знайни и незнайни медии да разпространяват лъжи и спекулации, да развяват байряка за някакъв псевдо-морал и да крещят с пълно гърло "незабавно уволнение". Позволиха на странни "боец"-и да вандалстват в театъра и настройваха публиката да мрази театъра. Въпреки това аз играх.С пяна на уста и злоба в очите ме обиждаха - въпреки това аз играх. Бях глупак, предател, продажник, тъпанар - въпреки това аз играх. Купуваха ме, продаваха ме, подаряваха ме, подлагаха ме - въпреки това аз играх. Играх, защото вярвам, че така защитавам името на театъра си - Народен театър "Иван Вазов".", се казва във "Фейсбук" публикацията на Дарин Ангелов.

Според него бунтуващите се актьори си служат с неверни твърдения и се държат недопустимо спрямо колегите си: "Не е вярно, че се възстановяват спектаклите на Александър Морфов и се играят през целия сезон, ли? Не е вярно, че представлението "Животът е прекрасен", което падна през февруари и вдигнахте цялата общественост на крака, падна заради заболяване на колегата Албена Колева ли, заедно с "Двубой" и "Шърли Валънтайн", но за тях нищо не казахте? Не е вярно, че колегата Валери Йорданов целуваше ръката на Васил Василев и беше един от първите, чиято заплата беше чувствително повишена, ли, а после плю по директора и обругаваше колеги? Не е вярно, че тичахте, след колеги по коридорите на театъра и дори по улиците и ги обиждахте в присъствие на децата им, ли? Не е вярно, че късо съединение го описахте из медиите като пожар, заплашил 800 човека, ли (които, между другото се чудят къде са били та не са видели туй чудо, пожара)? Не е вярно, че Камен Донев никога не бил част от щатната трупа на театъра, че да го напуска, ли ( та нали самият той качи снимка с карта за вход "Гост")? И това са само част от причините, заради които "мълчим".", пише още той./show.blitz.bg
 

Коментирай

Вера

Вера 27.07.2023 10:46

Тази Дарин като е голям актьор,защо стои при тази скучна Гала а не е в театъра?

Лора

Лора 27.07.2023 10:48

Дарин според мен е един лигав и несериозен уж артист.Толкова години се излага в това глупаво предаване,за нищо не става.

За публиката

За публиката 27.07.2023 23:51

Дарин е любимец :) И при Гала го харесвам :) Вие му завиждате :)

AAA

AAA 28.07.2023 0:08

Този пък от къде знае, каква заплата взимат колегите му, като това по принцип е тайна?

баба ти

баба ти 28.07.2023 5:53

този е голям палячо и недоразумение

Буба Мара

Буба Мара 28.07.2023 7:15

Добре, че се появи при Гала та да чуем за него. Световно неизвестен.

Не сте го чули

Не сте го чули 28.07.2023 11:16

Защото не ходите на театър! Дарин Ангелов е фантастичен ТЕАТРАЛЕН актьор, не се занимава с реклами на лекарства и злагания, не играе в тъпи филми, не води политически сбирки. На него най много вярвам, точно, защото стои далеч от комерсиалното, скандалите и евтината "слава".

Тоя пък

Тоя пък 28.07.2023 12:40

Кой го брои жив изобщо

Николай

Николай 30.07.2023 23:48

Този глупчо за актьор ли се води? Къде е тръгнал барабар Петко с мъжете? Сигурно седенето на дивана при Гала е единствената му роля, горкият...Морфов или Валери са му по мярка на това нещастно пале?

Фънки

Фънки 31.07.2023 13:03

хвалипръцко,дразнител,