Владо Карамазов скочи остро срещу Камен Донев и опитите му да премахне директора на Народния театър

Владо Карамазов скочи остро срещу Камен Донев и опитите му да премахне директора на Народния театър

Владимир Карамазов е вторият актьор от трупата на Народен театър "Иван Вазов", който публично заема позиция в защита на театъра и директора Васил Василев. Първа това направи Ана Пападопулу, която призна, че повече няма да мълчи за поведението на наречените от нея "мускетари".

Карамазов признава, че се е подразнил от поредното интервю на Камен Донев относно скандалите в Народния театър. "Знам много неща за взаимоотношенията в театъра. Както аз, така и другите актьори. И нещото, което наистина не ми харесва е, че се лъже и разни ситуации силно се преувеличават с цел постигането на някакви цели. В този случай е - може би, че Камен Донев разчиства лични сметки с директора на театъра", казва в началото на своята дълга "Фейсбук" публикация Карамазов.

Камен Донев

Относно последните оплаквания на Камен Донев, че е получил пропуск с надпис "Гост-посетител" и че в театъра може да стане пожар, Карамазов пише: "На актьора Донев му е дадена карта "Посетител", за малко да не изгорят като факли 800 човека и т.н. Обидното е за хората, които работят в театъра, защото това са истински професионалисти. Разпитах ги относно този т. нар. пожар. Там са били и театър-майсторите, помощник режисьорът и още много други хора. Просто тази пералня е била изключена и това е истинската история. Има много свидетели на ситуацията. Нямало е риск за никого. А пожарникар се назначава от Пожарната служба, не от театъра. И защото кабелът на пералнята е направил късо съединение, веднага, на секундата директорът трябва да бъде премахнат. Сложили са карти в театъра и на гост-актьори са дали карти "Гост". Е какви да им дадат?"

Според Владимир Карамазов на по-голямата част от актьорите в трупата на Народния театър начинът на работа им харесва, защото започват да се случват хубави неща и скоро ще се чуе повече за предстоящите проекти. "Ако дойде ден, в който Всички актьори в Народен театър смятат, че директорът е негоден да бъде директор, прави зулуми, не си върши добре работата и пречи на театъра, повярвайте, че в рамките на една седмица този човек няма да бъде вече директор."/show.blitz.bg


Ето го пълният текст на Владо Карамазов в защита на директора на Народния театър: 
 

Коментирай