logo

Филип Киркоров гази нагло закона, грози го голяма глоба

Филип Киркоров гази нагло закона, грози го голяма глоба

Три бона глоба може да отнесе жилищният блок на естрадната легенда Филип Киркоров в несебърското село Равда заради развалена аларма, пише "Телеграф". 

Това обявиха от Министерството на туризма като лично Николина Ангелкова се включи в проверката на 5-звезден апартаментен хотел „Спа Емералд резорт“, в който 14 апартамента притежава певецът.

Ники Кънчев разкри любопитни факти за Филип Киркоров (СНИМКА)

Инспекцията на място е по сигнал на туристи, получен на телефонната линия на министерството за определени нарушения в комплекса. На инспекцията присъстваха и представители на Българската агенция по безопасност на храните.

Експертите са установили нарушения, свързани с неспазване на наредбата за категоризация на хотелите, заяви министърът. Едно от тях е, че не работи алармената система, а тя  е от изключителна важност за сигурността на гостите.

Освен това оборудването в някои от стаите не отговаря на критериите за 5 звезди. Ангелкова заяви, че ще бъде направено предписание за отстраняване на нарушенията, които трябва да бъдат изпълнени в срок до 30 дни. Ще бъде наложена и глоба в размер от 1000 до 3000 лева в зависимост от тежестта на нарушението.

„Ако несъответствията не бъдат отстранени в посочения период, ще изискаме намаляване на категорията на хотела“, каза министър Ангелкова./show.blitz.bg

Коментирай

imid

imid 18.06.2019 15:49

Шъ Му П**днеш на *уя.

Владимир

Владимир 18.06.2019 22:35

Не просто и той ще си вдигне чукалата и ще ти опише красиво навън а знаете че думите на такива звезди се четат и им вярват па макар и лъжливи.После защо сме имали спад в туризма

peshko

peshko 18.06.2019 23:17

Ne si e platil....

reee32

reee32 19.06.2019 1:07

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g

ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ 20.06.2019 0:01

ЩЕ СИ ПЛАТИ КЬДЕ НЕСТАВА СПАРИ СТАВА С МНОГО ПАРИ