Ники Кънчев разкри любопитни факти за Филип Киркоров (СНИМКА)

Ники Кънчев разкри любопитни факти за Филип Киркоров (СНИМКА)

Ники Кънчев често споделя истории на приятелствата си с популярни родни и световни звезди. Звездата на руската популярна музика Филип Киркоров е една от тях.

С Киркоров журналистът е приятел вече близо 30 години, а спомените, които наскоро разкри в социалните мрежи за него, със сигурност ще предизвикат много коментари.

"Зад тези усмивки и сияние отвътре стои едно близо 30 годишно приятелство. Аз бях начинаещ журналист, безумно влюбен в музиката и обикалях и оценявах всичко. 

Той беше начинаещ певец, безумно влюбен в сцената и пеенето, обикаляше сам из София и търсеше себе си. 

Сега Филип е мегазвезда, Селин Дион го прегръща, магьосника Франко Драгоне му е поставил последното шоу "Я и Я", пише всяка година песните на Русия за "Евровизия".

Идете и го гледайте днес в Бургас, в петък във Варна, където живее като малък дълго време на улица "Беласица", на 17 юни в Русе. Има много причини да го направите. Такъв спектакъл скоро никой не е изнасял в България. 

Иначе продължава да си обича България, да си дърдори на български, да се чувства син на тази земя, да не забравя, че майка му лежи в Малашевци...Кънчев и Киркоров - нещо, отвъд приятелството!", пише Ники Кънчев в профила си в социалните мрежи.

Суматоха в центъра на София заради Ники Кънчев!

Припомняме, че тези дни голямата звезда на руската естрада посети гроба на майка си Виктория Лихачова – Киркорова в "Малашевци" и го отрупа с цветя.

"Никога няма да те забравя, мама", разплака се изпълнителят пред телохранителите си. Жената, която той обожаваше и която настояваше да се ожени за 18 години по-възрастната от него Алла Пугачова, напусна този свят преди повече от 20 години.

Виктория не успява да победи рака и умира точно на рождения ден на сина си – 30 април, когато Киркоров навършва 27 години. Смъртта на майка му нанася огромна травма на певеца и той и до днес чувства вина, че не е могъл да я спаси./show.blitz.bg

Коментирай

@@@€€€

@@@€€€ 13.06.2019 16:45

Ама нещо не се връзват годинките, имах си аз курропипи (Алла) да е толкоз млада... Набор е на баба Лили.....

жена

жена 13.06.2019 22:12

За сведение на предишният коментиращ-Алла Пугачова е 69 годишна,а Лили Иванова мина 80г.Но Алла спря да изнася концерти отдавна,за разлика от Лили. Киркоров съм го гледала в мюзикъла Чикаго-ненадминат е в шоу програмите и концертите !