logo

Ето къде забраниха „Като две капки вода”! Феновете побесняха! (СНИМКИ)

Ето къде забраниха „Като две капки вода”! Феновете побесняха! (СНИМКИ)

Часове след култовото изпълнение на Мария Илиева в „Като две капки вода”, мрежата очаквано прегря от впечатления за чудесната имитация, която тя направи, влизайки доста убедително под кожата на поп фолк колежката си Софи Маринова. Интернет ограничения обаче, успяха за нула време да вбесят феновете на двете звезди.

Оказа се, че предаването „Като две капки вода”, излъчване в ефира на Нова телевизия, не може да се проследи извън територията на България, което ограничава значително и многобройните почитатели на хитовата продукция.

"Капките" финтирали "Х Фактор" в битката за тв ефир!

„Видеото не е достъпно в другия край на планетата, ако ставаше да го шерна, щяха да го видят поне още 4000 българи най-малко”, оплака се нашенец, живущ извън родината.

Мария Илиева чукна 17 на сцената!

„Аз живея в Америка и гледам абсолютно всички бг телевизии на запис и на живо! Но за целта плащам около 15 долара на месец за абонамента”, пък споделя още един почитател.

В крайна сметка превъплъщението на Мария Илиева в атрактивната Софи Маринова, й донесе куп възторжени реакции. Тя победи в този епизод на „Капките”, като успя да се справи дори и с най-трудните и характерни за поп фолк жанра вокални чупки и извивки. За нейно съжаление оригиналът – в лицето на самата Софи Маринова – не бе в залата заради неотложни ангажименти./show.blitz.bg

Коментирай

Глупости

Глупости 08.03.2019 4:30

Видеото го има в Ютуб без ограничения. А ако настоявате да го гледате на Нова, бъкано с досадни реклами, има си прокси сървъри в БГ.

Унуфри

Унуфри 08.03.2019 14:28

Или си купувате три дневен VPN абонамет za 2,40 лв.

Bob

Bob 14.03.2019 2:59

аз пък живея в Катар и гледам всичко на следващият ден, дръпнато от p2pbg torent !

Koko

Koko 14.03.2019 3:03

а VPN безплатни - колкото искаш, 2.50 за 3 дни е смешно, ако става дума за платен - най добрият Pure VPN, с над 1000 сървъра по целият свят струва около 50 лв. - Lifetime Subscription!

taka e

taka e 17.03.2019 15:17

ужасявайки се от своето дебело тяло аз твърдо реших, че трябва да се променя и да стана идеална.Това ми помогна ! https://bit.ly/2q75a1e