logo

„Капките” финтирали „Х Фактор” в битката за тв ефир!

„Капките” финтирали „Х Фактор” в битката за тв ефир!

След броени дни – на 26 февруари, в ефира на Нова телевизия стартира шоуто „Като две капки вода”. Доскоро се очакваше в някакъв момент анонс да бъде направен и за другия музикален формат, продуциран от Маги Халваджиян – „Х Фактор”. Това обаче, няма да се случи!

За поредна година „Х Фактор” няма да се излъчи в България, а причините за това не са една или две, и със сигурност включват и дежурните – „пари” и „нисък рейтинг”. Оказва се, че лиценза за пищното шоу е доста скъп, а разходите за изпълнителните продуценти са непосилни за Нова телевизия, където до момента се излъчваше шоуто.

Освен това „Като две капки вода” е многократно по-предпочитаното от медията шоу, което не само екзалтира редовно зрителите пред малкия екран, но и им гарантира невиждано шоу – ниво, каквото малко продукции успяват да поддържат във времето.

Най-фрапантното около спирането на „Х Фактор” е и липсата на желание сред младите таланти да вземат участие във формата, тъй като според тях този ход няма да бъде перспективен за професионалното им бъдеще.

Припомняме, че все пак благодарение на формата популярността си добиха за отрицателно време Тита, Дара, Жана Бергендорф и Гери-Никол. Но е и факт, че много талантливи изпълнители залязоха преди да са изгрели качествено на музикална сцена, като Славин Славчев, Ангел и Мойсей и т.н.

От досегашните победители на „Х Фактор” едва няколко останаха разпознаваеми в публичното пространство. Рафи Бохосян, който при участието си преди години в риалити формата, направи истински фурор с изпълненията си, не е пускал песен от години, освен това по-често го виждаме в ролята на водещ, а не на певец, където най-вече го бива.

Жана Бергендорф също даваше заявки за много шеметна реализация, но към днешна дата амбицията й за музикална кариера е само блед спомен.

Интерес към себе си все още успява да поддържа певицата Михаела Филева, която съвсем скоро ще видим във формата „Гласът на България” на конкурентната на Нова тв медия – bTV. Там Михаела влиза в ролята на треньор. Но връщайли лентата с няколко години назад, виждаме колко различно е изглеждала тя от сцената на "Х Фактор", когато все още не е станала популярна.

Наско Колев, който също изгря в „Х Фактор”, пък се изстреля нагоре най-вече, след като започна лична връзка с Мария Илиева. Днес обаче, той се справя сам с кариерата си и отдавна е извън живота на Мария Илиева, чийто ефектни превъплъщения в „Като две капки вода” вече очакваме с интерес.

Вниманието към Михаела Маринова и Дара – също стартирали кариерата си на сцената на „Х Фактор”, сякаш стихна много бързо, макар двете да се стараят да го поддържат живо, особено Михаела, която не спира да експериментира в музикално отношение.

Последните победителки на формата пък – момичетата от 4Magic, могат да се похвалят с… един-единствен хит!/show.blitz.bg

Коментирай

ebegudedzufa

ebegudedzufa 27.05.2019 5:42

http://mewkid.net/buy-prednisone/ - Prednisone Without Dr Prescription Prednisone No Prescription rlz.hdge.show.blitz.bg.wom.vo http://mewkid.net/buy-prednisone/